Готви се пълзящ украински сценарий, някой ще опита да провокира

...
Готви се пълзящ украински сценарий, някой ще опита да провокира
Коментари Харесай

Костадинов: Бъдете бдителни, подготвят украински сценарий у нас

„ Готви се пълзящ украински сюжет, някой ще опита да предизвика гражданския ред, да предизвика конфликти в страната. Украинците заплатиха и заплащат жестока цена, тъй като подцениха тази опасност. Подготвят провокационни актове ”.

Това съобщи от трибуната в Народното събрание Костадин Костадинов в декларация от името на " Възраждане ".

Според него всеки жител би трябвало да бъде внимателен и да не позволява разделяне на обществото, както се е случило в Украйна.

„ Родните ни неофашисти на власт са решили да репресират единствено една партия и тази, която съставлява най-голяма опасност за тях “. Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов, откакто през вчерашния ден министър председателят Николай Денков насочи апел против агресивното държание на партията.

Той моли партията да се върне към дейности, които подхождат на законите на страната

 „ Вчера българското държавно управление разгласи война на една българска политическа партия, което е невиждано, стана ясно, че единствената съпротива е " Възраждане ". Включиха се и представители на опозиционни партии като Българска социалистическа партия, които споделиха, че имаме профашистки уклон. Само преди няколко месеца те ни молеха да пазиме паметника на Съветската войска “, сподели още Костадин Костадинов.

Остра реакция на кабинета против апелите на " Възраждане " за принуждение

Относно думите на премиера Денков, че " експанзията на Възраждане би трябвало да бъде лимитирана ", Костадинов съобщи, че н

„ След скалъпените обвинявания на Прокуратурата против представители на " Възраждане " и формираните правосъдни каузи, в този момент прокуратурата е съдена за обезщетение. Спечелихме делото и против опита за възбрана на партията ни. Подкрепата измежду нашата организация продължава да пораства “, акцентира още Костадинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР