Готви се манипулация на вота. Логично е да се броят

...
Готви се манипулация на вота. Логично е да се броят
Коментари Харесай

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Дани Каназирева: Радев и приближените му готвят манипулация на вота с разписките

" Готви се операция на вота. Логично е да се броят разписките, с цел да се подсигурява сигурността на резултата ", това сподели по NOVA NEWS лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област Дани Каназирева.

Тя обясни, че с контролните разписки фактически може да се управлява вота, те обезпечават действителния резултат. От ГЕРБ-СДС държат това броене да се случи.

За обвиняванията на вътрешния министър Бойко Рашков към водача на Бойко Борисов за владеене на банка Дани Каназирева счита, че са чисти политически нападки без никакви доказателства, като политически поръчки тя дефинира и последните акции на полицията.

Според нея омразата и реваншизмът от страна на служебното държавно управление към ГЕРБ подкопава демокрацията и сигурността на България. Дани Каназирева е уверена, че поради всички кавги и опити за оклеветяване на обединението ГЕРБ-СДС те ще имат даже по-висок резултат.
свързани новини32737на 22.06.2021
" Да смениш основния прокурор с различен не е правосъдна промяна. Да се избира основен прокурор от Народното събрание значи да се върнем към Конституцията на Тодор Живков ", безапелационна е юристът по отношение на предлаганите от " Демократична България " правосъдни промени.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР