Готвейки се за своето завръщане в Челси, Тимуе Бакайоко изрази

...
Готвейки се за своето завръщане в Челси, Тимуе Бакайоко изрази
Коментари Харесай

Бакайоко се връща в Челси, но мечтае за ПСЖ

Готвейки се за своето завръщане в Челси, Тимуе Бакайоко изрази вяра, че един ден ще облече фланелката на Пари Сен Жермен.

Миналият сезон французинът игра чартърен в Милан и се показа на положително равнище, само че “росонерите ” не попаднаха в Шампионската лига и не могат да си разрешат да закупят правата на отбранителния халф. Интерес към него демонстрират доста клубове, само че Бакайоко към този момент е решил, че желае да получи втори късмет в Челси.

“Звънят ни всеки ден и това е обяснимо с положителния му сезон за Милан. Ние обаче би трябвало да мислим за най-хубавия план, а сега той за нас е Челси. Трябва единствено да се стартира добре сезона, по-късно ще забележим. Това обаче не ни пречи да изслушваме оферти ”, заяви неговият брат и сътрудник Абдулай пред L’Equipe.

24-годишният Бакайоко в това време преглежда Челси като междинен стадий по пътя към своята фантазия. “Да, несъмнено бих желал един ден да поиграя за Пари Сен Жермен. Не мога да неистина за това. То е значимо за мен и за тези, които обичам. Ние сме същински парижани ”, споделя Бакайоко. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР