Готвачката Божана Кацарова е родена в София и е израснала

...
Готвачката Божана Кацарова е родена в София и е израснала
Коментари Харесай

Божана се налива от 14-годишна

Готвачката Божана Кацарова е родена в София и е израснала в дребен апартамент в крайния столичен квартал Подуене.

Майка ѝ била учителка по математика и била измежду първите, които почнали да се занимават с компютри и интернет. Баща ѝ пък е измежду пионерите в бизнеса с климатици. В кварталното учебно заведение дребната Божана учи най-вече с роми и още в тези години показва буйния си манталитет.

„ С две приятелки се имахме за огромната работа и си го изкарвахме на по-слабите характери. Затова мнозина през днешния ден несъмнено биха споделили за мен: „ Оооо, знаеш ли какъв урод е тая “, споделя майсторката на гурмето, цитира Галерия.

Ситуацията не се трансформира и в пубертета, когато Божана се от дълго време на неразрешените удоволствия. Най-голямата ѝ приятелка тогава е певицата Рут Колева, а двете от 14-годишни стартират да пият ракия край Халите.

Веднага след дипломирането си Божана отпътува за Холандия, където приключва висшето си обучение по Комуникации и медии. За да изкарва пари, чисти в заведение за бързо хранене, разнася вестници и гледа дребни деца.

В този миг я превзема пристрастеността по готвенето, която наследява от майка си и баба си. През 2016 година се връща в България, с цел да си извади американска виза.

Една вечер се среща с актрисата Рая Пеева, която е гадже на Явор Бахаров. Двете се напиват в някакъв апартамент, а на сутринта пускат тв приемника. Точно в този миг на екрана се завърта реклама за третия сезон на Мастър началник и Рая навива приятелката си по чашка да се запише на кастинга. Одобряват я, а Божана даже печели формата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР