Готвачът Васил се е гаврил с гаджето си Калина, а

...
Готвачът Васил се е гаврил с гаджето си Калина, а
Коментари Харесай

Готвачът Васил убил красивата Калина с карате хватка, а на следващия ден...

Готвачът Васил се е гаврил с гаджето си Калина, а след това го удушил с карате хватка и преспал една нощ с натрупа. Повод за бруталното ликвидиране, което се е разиграло във вторник вечерта в дома на 25-годишната жертва Калина Симова в столичния кв. „ Банишора ”, станал SMS и патологична ревнивост, написа „ Телеграф ”.

``
реклама

Красивата счетоводителка и някогашен модел от „ Ивет модерно ” получила известие, само че отказала изрично да го покаже на 23-годишния си другар Васил Василев. Това го предизвикало до краен лимит и той се нахвърлил върху нея. Първо се гаврил с девойката, а след това я удушил с карате хватка. „ Хванал я е през гърлото с лявата ръка, а с дясната е притиснал краката към гръдния й панер. На процедура дамата е нямало по какъв начин да си поеме въздух. Тялото й бе намерено в същата поза ”, обясниха криминалисти.

За злокобното ликвидиране се разбра чак на идващия ден, откакто готвачът пуснал SMS на татко си и своя другарка, че ще се самоубие. Тя извикали полицията, която влезнала в жилището и разкрила убитата госпожица и съвсем несъответстващия Васил.

Калина и Васил се срещнали преди 3 месеца и съвсем незабавно заживели дружно в дома на родителите на дамата. Съседите от блок 28 описаха, че били „ доста сладки двамата и пъклен влюбени ”. Не ги чували нито да се карат, нито да се бият.

Кали и Васил постоянно ходили на почивки, обичали да карат сноуборд и ски. От известно време обаче Васил почнал да ревнува гаджето си и да подозира, че има различен мъж в живота й. Градската прокурорка на София Емилия Русинова описа, че имало информация от разпити на близки, че Калина е имала желание да се раздели с него, само че по този начин и не го сторила.

Във вторник вечерта Калина и Васил се прибрали от работа, вечеряли, пили алкохол и слушали музика, разказал килърът пред проверяващите. После обаче спомените му се губели. Единственото, което споделил, е, че като станал на идващия ден, видял Калина посиняла и гола на дивана. „ Цял ден в сряда Васил се е разхождал на открито, купил си е алкохол. Баща му е звъннал няколко пъти, само че синът не е вдигнал ”, допълниха ченгетата. Привечер в сряда готвачът пил алкохол, взел болкоуспокояващи и решил, че ще се самоубие. Пратил есемесите на баща си и неговата другарка, които неотложно извикали полиция. Щом ченгетата нахлули в жилището, разкрили Васил гол до кръста в спалнята. До него бил въздушният му револвер. Той направил 2 опита да се гръмне – в ръката и в шията, под адамовата ябълка, само че сачмата единствено пробила трахеята му, изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Преди време Василев упражнявал доста интензивно карате, само че внезапно спрял и почнал да пие болкоуспокояващи.

Това не е първият път, в който пробва да посегне на живота си. Преди няколко години живеел с татко си в Дания. Там почнал връзка с красиво момиче, само че се разделили. Изпаднал в жестока меланхолия и опитал да се самоубие, щом се прибрал в България. „ Васил е направил опит да отнеме живота си в жилище в столичния кв. „ Дружба ”, само че не е съумял ”, описаха проверяващи. Градската прокурорка на София Емилия Русинова пък добави, че опитът е бил през 2015 година, а след него пратили Васил на психолог.

Калина е осиновена. Близки на девойката описаха, че тя е била доста обичано, гледано и обгрижвано дете още от малко. „ В никакъв случай тя не е страдала от обстоятелството, че е осиновена, само че може би вътрешно го е преживявала, не е споделяла обаче да има проблем. Родителите й са прелестни хора и в никакъв случай не са дали и косъм да падне от главата й ”, плачеха родственици през вчерашния ден.

Васил пък е израснал под грижите на татко си и баба си, защото майката ги зарязала преди доста години, излиза наяве по време на следствието. Въпреки обстоятелството, че е израснал без майчина грижа и милувка, той не бил конфликтен. Даже бил сгънат, дефинират го негови другари. Той имал извънредно мощна връзка с татко си, а в баба си виждал майката, която в никакъв случай не е имал.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР