Готвач в дюнерджийница в Одрин е арестуван, след като тялото

...
Готвач в дюнерджийница в Одрин е арестуван, след като тялото
Коментари Харесай

Дюнерджия насече на парчета красивата си дъщеря, защото станала кючекчиня

Готвач в дюнерджийница в Одрин е задържан, откакто тялото на щерка му било намерено нарязано на части. Хасан Услу се обвинен за убийството на 32-годишната си щерка Дидем, която е била денс танцьорка, оповестява „ Сън “.
Услу разчленил тялото, употребявайки ножа, с който реже месо за дюнер. Майката на жертвата – Сати Услу, и по-малката и сестра Озлем също за арестувани от полицията в турската провинция Одрин за кървавото закононарушение. По-късно Озлем е освободена.
Разчлененото тяло на танцьорката е открито увито във вестници в близката гора от събирач на шишарки. Полицията употребила кучета, с цел да откри останалите елементи от тялото, всички отрязани доста точно с точни удари.
Тъкмо това предиздвикало проверяващите да се насочат към бащата на жертвата. Той бил задържан след претършуване на дома му дружно с други членове на фамилията.
Твърди се, че Услу е признал, че е умъртвил щерка си след скандал у дома, най-вероятно поради специалността ѝ. След като бил отведен в гората той посочил местата, където скрил частите от натрупа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР