Готовността на България за предоставяне на допълнителни средства по механизма

...
Готовността на България за предоставяне на допълнителни средства по механизма
Коментари Харесай

България ще отпусне над 3 млн. евро за бежанците в Турция за периода 2019-2023-та г.

Готовността на България за даване на спомагателни средства по механизма за подкрепяне на бежанците в Турция за интервала 2019-2023-та година се чака да показа в Брюксел министърът на външните работи Екатерина Захариева по време на провеждащата се в белгийската столица конференция на външните министри от Европейския съюз за обстановката в Сирия.

Очакванията са страната ни да отпусне над 3 000 000 евро по механизма за подкрепяне на бежанците в Турция за интервала 2019-2023-та година, а за 2019 страната ни е планувала за задачата 150 000 евро, научи "Хоризонт ".

В рамките на форума министрите на външните работи на страните от Европейския съюз ще проведат политическа полемика за многочислените аспекти за рецесията в Сирия.

Конференцията е продължение на двудневния разговор под надпис "За бъдещето на Сирия ", в който участваха представители на гражданското общество в Сирия и района, министри и политици от прилежащи на Сирия страни донори, районни организации, организации на Организация на обединените нации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР