Готовият за европейско разследване кмет от ГЕРБ на Петрич Димитър

...
Готовият за европейско разследване кмет от ГЕРБ на Петрич Димитър
Коментари Харесай

Бръчков, къде са милионите? Кметът от ГЕРБ мълчи за далаверите, хвали се с… 49 книги в библиотеката на Петрич

Готовият за европейско следствие кмет от ГЕРБ на Петрич Димитър Бръчков мълчи за десетките далавери с отклонени милиони при пробитите публични поръчки в югозападния град, само че се хвали с… 49 книги в районната библиотека. Поне да ги беше прочел…

Поредната излагация на Бръчков провокира чиновническата глупотевина с подписването на „ меморандум за съдействие “ с Университета по библиотекознание и осведомителни технологии (УниБИТ) и община Петрич.

Формалната сделка, която няма да почисти града, нито ще построи пречиствателна станция, още по-малко ще върне убитата от Бръчков болница в Петрич, бе рекламирана от екипа му като „ стъпка напред “ с изумителен знак!

На 27 април на стената на гербопитека във фейсбук лъсна следната пиарска нескопосаница:

Стъпка напред! Ще бъде подписан меморандум за съдействие сред Община Петрич и УниБИТ. Това ще се случи на втората среща, която ще се организира с управлението на Университета по библиотекознание и осведомителни технологии, планувана е за 3 май – сряда. На нея ще участва кметът Димитър Бръчков.

Реклама

Проектът за меморандум е направен от УниБИТ. Първите диалози, свързани с това съдействие, се състояха в Петрич с поддръжката на съдружие „ Обединени за мощен Петрич “.

Дискутирани бяха въпросите, касаещи положителното взаимоотношение в областта на просветителната и осведомителната активност, провеждането на ранно просветително и кариерно насочване на учениците, както и показване на опциите за придобиване на висше обучение и добра кариерна реализация.

След първите диалози в Петрич беше получено писмо, в което ректорът на университета проф.д.н. Ирена Петева изрази „ позитивното си усещане от извършената ползотворна среща “.

УниБИТ подари и на библиотеката в Петрич 49 книги, които жанрово допълват фондовото благосъстояние.

Това е мотив за похвала – дарени 49 книги, а дали Бръчков може да пресметне какъв брой биха се купили с откраднатите милиони от данъкоплатците в Петрич?

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР