Готови сме за новия сезон. Смятам, че сега сме доста

...
Готови сме за новия сезон. Смятам, че сега сме доста
Коментари Харесай

Феро: Този сезон ще наваксаме, пропуснатото от миналия

Готови сме за новия сезон. Смятам, че в този момент сме много непридвидим тим, а идния ни противник в дербито Локомотив (Пловдив) не е осведомен добре с нашите благоприятни условия. Това съобщи старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов във връзка идното пловдивско дерби от първия кръг на Първа лига по футбол.

" Привлякохме класни футболисти с доста положителни качества, само че те би трябвало да покажат качествата си в неделния мач. Важното е да излезем и да играем добре. Не считам, че е от голяма важност кой футболист от къде идва и от кой съм удовлетворен, значимото е, че направихме добра подготовка и доста ми харесва настроението в тима, уповавам се, че това въодушевление ще го има и след мача. Направихме всичко допустимо да срещнем новите попълнения със заряда на дербито, неговата история и какъв брой значимо е то за нас. Очаквам да овладеем напрежението, тъй като Локомотив са доста мощен тим и с цел да победим би трябвало да имаме повече предпочитание, тъй като когато има предпочитание всичко се реализира. По нищо не им отстъпваме. Надявам се, че този сезон ще успеем да наваксаме всичко това, което пропуснахме предишния. Имахме малко време, изиграхме единствено една контрола против тима на Етър и една двустранна игра с юношите от U19 ", добави още наставникът на " канарчетата ".

Той благодари на подалият оставката си притежател на Ботев Георги Самуилов, че е дал опцията да бъдат привлечени класни играчи и да се приготви отбора добре за новия сезон. Тодор Неделев остава в Ботев (Пд) на този стадий. Това разгласи самият футболист през днешния ден. Той добави, че е щастлив, че ще продължи да носи " жълто-черния " екип на обичания си отбор, откакто от турския Трабзонспор са отдръпнали офертата си за него.

" В неделя би трябвало да покажем, че сме подготвени за новия сезон и да покажем качествата си в дербито с Локомотив ", сподели още звездата на " канарчетата " Капитанът Лъчезар Балтанов добави: " Надявам се в неделя да зарадваме нашата аудитория. Обстановката в тима е прелестна, новите момчета имат качества. С една добра игра и победа, шампионата ще ни тръгне отлично. Разузнахме слабите качества на Локомотив и се надявам с нашите мощни качества най- най-после да ги приземим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР