Готови сме за най-лошото, но се надяваме на най-доброто. Това

...
Готови сме за най-лошото, но се надяваме на най-доброто. Това
Коментари Харесай

Туск за Брекзит: Готови сме за най-лошото, но се надяваме на най-доброто

Готови сме за най-лошото, само че се надяваме на най-хубавото. Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск във връзка предстоящото отдръпване на Англия от Европейски Съюз, представен от Българска телеграфна агенция.
 Европейски Съюз утвърди отсрочване на Брекзит
Надеждата умира последна, добави той. Туск означи, че на основата на снощното решение на Европейския съвет до 12 април всичко остава допустимо.

Брюксел утвърди отсрочване на Брекзит до 22 май, в случай че английският парламент утвърди идната седмица договорката на премиера Тереза Мей. Ако съглашението бъде отхвърлено още веднъж, това ще значи корав Брекзит на 12 април.

Радвам се за това развиване, разяснява Туск.

Оставаме решени да реализираме най-хубавата договорка, само че съвсем всичко в този момент е в ръцете на английския парламент и на държавното управление в Лондон. За мен Англия още е член на нашето семейство, а не противник, добави той.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи в отговор на въпрос, че преливането от пусто в празно по тематиката с английското отдръпване няма по какъв начин да продължи още дълго.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР