Готови сме да получим първия мандата, ще предложим състав на

...
Готови сме да получим първия мандата, ще предложим състав на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Готови сме да предложим кабинет, нормално е да си партнираме с ДБ

Готови сме да получим първия мандата, ще предложим състав на държавно управление. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

Ще предложим на сътрудниците контактни групи по другите секторни политики. Ако не може да се направи държавно управление, с втория мандат ще бъде по-сложно да се направи кабинет. Под въпрос е това да се случи и с третия мандат. България има потребност от постоянно държавно управление, посочи тя.

Ние ще предложим управническа стратегия и ще държим тя да има автограф на водачите на всички показани в Народното събрание партии. Ние желаеме да подсигуряваме парламентарна поддръжка на другите секторни политики, аргументира позицията си Атанасова и добави, че ГЕРБ-СДС ще предложат и състав на кабинета. 

Тя уточни ясно, че ГЕРБ и Демократична България са от едно европейско семейство и е разумно дружно да създадат кабинет. Може да бъда избрана за крило на Христо Иванов, тъй като персонално го е избирала за министър. Затова за нея е нелогично Демократична България да прави кабинет с Българска социалистическа партия. В ГЕРБ няма обръчи и триъгълници. И счита, че доста разумно е партии от едно и също европейско семейство да си партнират и в България. Освен това  стратегиите им се припокриват на 90%, свързват ги и евроатлантическите полезности. По доста тематики имат подобие с Демократична България, по тази причина се пита за какво се слага под подозрение едно партньорство с ГЕРБ.

По отношение на хартиената бюлетина и машинното гласоподаване Атанасова счита, че е обикновено да се даде опция на гласоподавателите да решат по какъв начин да гласоподават. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР