Готови сме да получим първия мандат. Ще предложим състав на

...
Готови сме да получим първия мандат. Ще предложим състав на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Аз съм крило на Христо Иванов в ГЕРБ! Гласувах за него да стане…

Готови сме да получим първия мандат. Ще предложим състав на държавно управление. Вчера изпратих нашата стратегия за ръководство на всички парламентарни групи. Вероятно ще предложим на сътрудниците контактни групи по другите секторни политики ”.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя удостовери, че ще има имена на министри и със конструкция на Министерския съвет.

„ Ако никой обаче не ни поддържа, ще върнем първия мандат несбъднат. Мисля, че в вероятно съдружно държавно управление, ние и „ Демократична България “ сме от едно европейско семейство и няма нищо по-логично да създадем дружно кабинет. За мен нелогичното е „ Демократична България “ да поддържа кабинет, в който взе участие Българска социалистическа партия и това към този момент се случи. Да не забравяме, че Христо Иванов персонално гласоподава за госпожа Нинова вицепремиер ”, сподели още тя по bTV.

„ Аз мога да  бъда избрана за крило на Христо Иванов да вземем за пример в ГЕРБ, тъй като персонално аз съм го избирала за министър в държавно управление на ГЕРБ. Нещо, което не съм правила нито за някой от Движение за права и свободи, нито за някой от Българска социалистическа партия. В този смисъл считам, че е доста разумно две партии от едно и също европейско семейство да си партнират и тук в България, добави Атанасова.

Според ръководителят на ПГ на ГЕРБ сподели, че са управлявали в Реформаторския блок и кабинетът се е справял, стратегиите на двете партии се покриват на 90%

„ С Демократична България ни свърза евроатлантическите полезности. Бяхме дружно по решенията за РСМ, Ф-16, за Украйна, за атомното гориво и по други въпроси ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР