Готови са обобщените данни от хънтър броячите, от които става

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите, от които става
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през март /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, а традицията ще продължи и през април.
Прави усещане, че до момента в който изключителното състояние умъртви продажбата на вестници, то уеб страниците бележат сериозен растеж на интереса към тях. За първи път в своята история водачът в тази част на страната – BulNews, минава границата от 2 милиона гости за един месец. Постижението е неповторимо, изключително на фона на резултатите на сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че устойчиво на втората позиция, само че с голяма разлика остава електронния портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. Третата позиция заема врачанският „ Зов “, само че компактно до него се доближава уеб сайтът на Козлодуй.
За страдание останалите сътрудници имат прекомерно ниски резултати през март и броячите не съумяват да записват данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за март:

1. bulnews.bg…………………………………2 072 500
2. konkurent.bg……………………………..... 323 441
3. zovnews.com……………………………..... 123 608
4. kozloduy-bg.info………………………….... 104 630
5. medianews.bg……………………………..... 85 063
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР