Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през юли /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, март, април, май и юни, а традицията ще продължи и през юли.
Прави усещане, че през летния месец има лек спад в интереса към новините, само че пък някои медии са записали нарастване на трафика. Въпреки времето за почивки уеб страниците не престават да се радват на сериозна публика и остават желан източник на информация за настоящите събития в страната и чужбина.
И през юли се резервира наклонността BulNews да води безапелационно в класацията с резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че на втората позиция, само че с голяма разлика след водача, остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. През юли, както и през педишните месеци, обаче бяха открити упорити опити за манипулиране броя на визитите посредством пазаруване на трафик от фейсбук, тъй че предприемачите би трябвало да имат едно мислено за посочените в класацията числа.
На третата позиция излезе уеб сайтът на Иво Йорданов, до момента в който врачанският „ Зов “ слиза на четвъртото място. Петото място устойчиво държат амбициозните сътрудници от Мездра, а след тях остават публицистите от Видин. На последното място през юли още веднъж се заема от сътрудниците от Козлодуй.
За страдание останалите уеб сайтове от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати през юли и броячите не съумяват да записват данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за юли:

1. bulnews.bg……………………………………. 1 374 165
2. konkurent.bg……………………………............... 276 981
3. vratzadnes.com………….……………...……...... 146 739
4. zovnews.com………………….…..…….…............ 88 337
5. medianews.bg………….………….….....….......... 77 781
6. vidinvest.com……………………...…....…..……… 59 435
7. kozloduy-bg.info……………….….…....……....... 22 836
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР