Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през април /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари и март, а традицията ще продължи и за април.
Прави усещане, че до момента в който изключителното състояние умъртви продажбата на вестници, то уеб страниците не престават да се радват на сериозен интереса към тях. И през април се резервира наклонността BulNews да води в класацията с безапелационен резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че устойчиво на втората позиция, само че с голяма разлика остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. Третата позиция заема врачанският „ Зов “, а на четвърто място излиза уеб сайтът на Иво Йорданов. Една позиция надолу падат сътрудниците от Козлодуй, а след тях остават амбициозните публицисти от Мездра.
За страдание останалите сътрудници от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати през април и броячите не съумяват да записват данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за април:

1. bulnews.bg……………………………….….1 849 215
2. konkurent.bg…………………………….........317 712
3. zovnews.com……………………………........129 156
4. vratzadnes.com…………………………….....78 504
5. kozloduy-bg.info…………………………........68 393
6. medianews.bg…………………………….......53 261
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР