Готови ли сте за спортна инжекция в ежедневния градски стил?

...
Готови ли сте за спортна инжекция в ежедневния градски стил?
Коментари Харесай

Стрийт стил с въображение от Tommy Jeans

Готови ли сте за спортна инжекция в ежедневния градски жанр? Ако да, обърнете взор към новите оферти на Tommy Jeans.

Ако има такова нещо като най-подходящ миг да вмъкнем спортния изискан в дрешника си, то това е в този момент. Универсалният и елементарен за съчетаване жанр в никакъв случай не е излизал изцяло от мода, също както удобството в никакъв случай не е спирало да бъде приоритет.

Точно в този момент обаче трендът е по-силен от всеки път – след година, прекарана в домашните облекла, мъчно ще се откажем изцяло от комфорта, който нежните материи и свободните кройки носят. Но точно след дългото експлоатиране на визиите от спортната мода имаме потребност от многообразие и нов метод за опити със стила.

Един съвършен микс от всичко това намираме в новата сбирка на Tommy Jeans на Tommy Hilfiger.

 Стрийт жанр с въображение от Tommy Jeans

Сред пролетните оферти на марката, част от сбирката Miami Vibes, намираме мода, която по едно и също време е комфортна, занимателна и ни освобождава да бъдем изобретателни с тоалетите си.

Неподправеният лъх на South Beach оставя своя автограф върху всяка дреха, а крайният резултат излъчва градско и атлетично въодушевление.

Вдъхновена от крайбрежните алеи и плажовете, както и уличните спортове в Маями, сбирката ни предлага нов прочит на класиката за стрийт стила – тениските и суитшъртите. Моделите са допълнени от винтидж принтове, приложения с пайети и елементи с 3D резултати, а непредвиден отпечатък с лого се появява върху ръкавите.

Колекцията е изпълнена с контрасти – с изключение на изцяло очевидната color-block тематика с нотките на неоново розово, цитрус, лайм и нововъведения леопардов принт, виждаме непредвидени комбинации от текстури. Мекото допиране на нежните материи влиза в съпротива с по-грубите на тип панталони вид карго, тениските с лента или якетата с качулка. Към тях прибавяме и денима в баскетболни силуети и палитрата от стилни модели е приключена.

Разбира се, и в последните си оферти Tommy вмъква нововъведението и грижата за природата – високотехнологичните устойчиви изработки включват използването на 100% рециклиран памук и дрехи, направени единствено от един материал.

Колекцията Tommy Jeans за пролет 2021 година е основана за слънчевите дни, в които уличният жанр е кадърен да завърта глави и да превзема въображението.

Вижте част от моделите, включени в Miami Vibes, в галерията, а с цел да се сдобиете с тях, посетете бранд бутиците в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР