Готови ли сте за приключение! На 7 и 8 декември

...
Готови ли сте за приключение! На 7 и 8 декември
Коментари Харесай

Наближава младежкият благотворителен фестивал TRAP Fest

Готови ли сте за премеждие! На 7 и 8 декември 2019 Фондация " Тротоара ", Фондация " И АЗ МОГА " /I CAN TOO и възпитаници от Софийска математическа гимназия, Национална природо-математическа гимназия и други междинни учебни заведения сплотяват старания в организирането на неповторим по рода си юношески благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата в " София Тех Парк ".
За трета поредна година TRAP Fest среща на едно място обществено ангажирани младежи от цялата страна, като и този път учениците са основни настоящи лица по реализацията на програмата и дават обещание да бъде незабравима.
Гейминг, музика, креативен и научни работилници са единствено част от многочислените интензивности, които ще се случат под покрива на зала " Джон Атанасов " в два поредни дни от 11:00 до 20:00 ч . Очакват ви зони за гейминг шампионати за всички фенове на League of Legends и CS:GO, хип-хоп и рок концерти, танци, спектакъл, просвета, ютюбъри и влогъри, VR experience, скрап войни, 3D-принтиране и роботика, настолни игри, стендъп комеди, графити, байкъри, хиксъри и доста други.
Тази година приходите от фестивала са в поддръжка на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), Фондация " Тротоара " и Фондация " И АЗ МОГА " / I CAN TOO - всички с задача да обезпечат по-добра среда за младежите и децата със специфични потребности в България.
* * *
Двудневен билет: 10 лв. – важи за 2-ма!*
Еднодневен билет – на място
Вход свободен за деца и младежи със специфични потребности, и техните фамилии.
Билети можете да закупите на място или от: мрежата на и .
*Вземете своя билет преди събитието и можете да доведете още един човек гратис!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР