Готови ли сте за нови и неочаквани лудории? Може би

...
Готови ли сте за нови и неочаквани лудории? Може би
Коментари Харесай

От този петък оставаме "Сами вкъщи 2"!

Готови ли сте за нови и непредвидени лудории? Може би няма по какъв начин да сте готови до дъно, само че подсигуряваме неприлична порция смях и обаяние при срещата с незабравимите герои от Сами у дома 2. Филмът е продължение на блокбъстъра от 2016 година, който безусловно взриви кината по света и у нас и описа безпределно готината история на Макс, Клои и останалите симпатяги от бандата.

Привидно те са най-обикновени домашни любимци, които съжителстват в мир и съгласие със своите стопани и се вълнуват от по този начин прелестните ежедневни разходки, вкусна храна и всевъзможни игри. Всъщност обаче, те имат собствен бездънен прочувствен живот, усеща и фантазии.

Техният свят излиза надалеч отвън рамките на обичайните скотски навици и стига до необятните лимити на супергеройството, смелите подвизи и щури купони до зори! Как обаче ще се измъкнат от всички каши, които забъркват и какъв брой тъкмо лафове ще излязат от продължението на хитовата анимация, ще разберем този петък. Основателят и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и дългогодишният му сътрудник Джанет Хийли продуцират продължението на комедията с максимален дебютен уикенд за автентичен филм, който не е продължение или основан на съществуваща марка или медия. Като сценарист на Сами у дома 2 се завръща Брайън Линч (Миньоните), а режисьор още веднъж е Крис Рено (Аз проклетникът, Лоракс).

Орлин Павлов още веднъж „ влиза в лапите “ на ексцентричния териер Макс и ни кани дружно да се забавляваме със Сами у дома 2 oт този петък единствено в кината на 2D, 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР