Готови ли сте за инжекция любов? Звездите са много благосклонни

...
Готови ли сте за инжекция любов? Звездите са много благосклонни
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп! Готови ли сте за инжекция любов! Ето зодиите, които ще получат такава

Готови ли сте за инжекция обич? Звездите са доста благосклонни към вас този месец. Ето какво следва в любовта последния месец от 2017-та за всяка зодия:

Любовен хороскоп Овен

В връзките си с обичания сте малко припряни и взимате прибързани решения, само че в края на седмицата страстите ви ще се успокоят.
Очакват ви уравновесени любовни връзки.
Любовен хороскоп Телец

Тази седмица ще бъде доста натоварена за вас, само че само обичаните ви хора ще са тези, които ще могат да ви създадат същински щастливи. Опитайте се да прекарвате повече време с вашия сътрудник, това ще ви се отрази доста добре.

Любовен хороскоп Близнаци

Целият декември ще бъде същинска любовна магия за вас. Тази седмица ще получите изненадващо предложение, което ще ви хвърли в облаците от благополучие. В любовния ви живот предстоят доста хубави моменти.

Любовен хороскоп Рак

С вашия обичан ще имате опция да се насладите на прелестни мигове дружно. В съкровен проект всичко ще върви отлично. За необвързаните, моментът е подобаващ да се огледате за някой по-специален…

Любовен хороскоп Лъв

Може би ще ви бъде мъчно да се отпуснете и да изживеете интимните мигове. Чувствате се напрегнати, само че звездите ви поучават да се отпуснете и да се насладите на опциите за обич и топли милувки.

Любовен хороскоп Дева

По отношение на любовта, при вас всичко е наред. Ще имате няколко сложни момента, само че търпението ви е вашето най-ценно оръжие. Настройте се на вълните на колегата си и ще бъдете доста щастливи.

Любовен хороскоп Везни

Съвсем скоро ще срещнете персона, която ще ви повлияе доста мощно в прочувствен проект. Може би не сте подготвени за съществени връзки, само че не му мислете доста, а бъдете себе си.

Любовен хороскоп Скорпион

Отношенията ви ще вървят извънредно уравновесено тази седмица. Чувствате се прелестно във връзката, в която се намирате. Тези баланс и топлота ще ви следват през целия месец.

Любовен хороскоп Стрелец

В любовния ви живот са на път големи промени, които може би въобще не очаквате. Не се настройвайте авансово за друг процес на събитията, тъй като няма да можете да отгатнете какво ви следва.

Любовен хороскоп Козирог

Намирате се в страховит любовен интервал. Предстои ви огромна крачна в света на любовта. Не се опасявайте от това, което ще се случи, тъй като тази седмица е единствено началото на щастливите ви дни.

Любовен хороскоп Водолей

Възможно е тази седмица да проведете някои доста значими диалози с колегата си, които след себе си да доведат до съществени промени. Не се натъжавайте, а приемете зряло и самоуверено всичко, което ще научите.

Любовен хороскоп Риби

Тази седмица няма да сте настроени за обич и романтика, само че индивидът до вас за подред път ще ви покаже, че за него сте специфична.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР