Готови ли сте за 2018 г.? Тъй като планирате вашите

...
Готови ли сте за 2018 г.? Тъй като планирате вашите
Коментари Харесай

Телци, приемете новото начало и предизвикателствата на 2018 г.

Готови ли сте за 2018 година? Тъй като планирате вашите завършения за новата година, вижте какво съхранява вашата звезда. Всички знаем, че за един Телец смяната може да бъде нещо доста мъчно. Не се тормозете - имаме всички детайлности, от които се нуждаете, с цел да извършите 2018 година най-хубавата ви година!

Ако сте родени сред 21 април и 20 май, вие сте горделив Телец. Телците са практични и работливи, а комплицираният им темперамент ще бъде потребен тази година. Като цяло, вие сте много красиви, само че дано да бъдем почтени: от време на време имате фикс идея за надзор. Не позволявайте на упорството ви да ви пречи, тъй че оставете отворени за нови благоприятни условия през тази година. Като цяло, 2018 година ще бъде тиха година за вас. Назад и се отпуснете. Ето какво ви е подготвила тази година:

Работа

Работното Ви натоварване ще бъде ниско тази година, тъй че използвайте тази опция да поемете спомагателни планове на работното място. Това ще ви помогне да се откроите и вашите мениджъри ще виждат. Фокусирайте се върху персоналния триумф и използвайте вродената си увереност и мощна воля във ваша изгода.

Ако мислите за промяна на работното място или кариерата, февруари е времето да го извършите. Въпреки че от време на време промяната може да бъде сложна за вас, хванете бика за рогата. Ако го извършите, ще забележите необикновен прогрес в кариерата си.

Любов

Ще имате по-малко проблеми във връзката си тази година и като цяло нещата би трябвало да останат спокойни. Останете положителни във вашите взаимоотношения, а в случай че сте свободни, може би това е вашата година да намерите някой! Тъй като сте склонни да сте по-затворени, използвайте тази опция, с цел да опитате да изразявате възприятията си по-открито.

Благодарение на ретроградата на Меркурий през октомври, ще откриете месец от ново начало. Обърнете внимание, че ноември ще бъде доста обществено деен месец за вас и ще се озовете с доста срещи и функционалности. Ще започнете да получавате доста внимание през ноември, тъй че не губете опцията да срещнете някой нов!

Приятели и семейство

Прекарайте време със фамилията и приятелите си през 2018 година, с цел да запазите връзките си здрави. Използвайте надеждната си и състрадателна природа, с цел да помогнете на членовете на фамилията ви, когато те се нуждаят от вас.

Август ще бъде добър месец за фамилията и приятелите ви, тъй че прекарайте този интервал с околните си. Свържете се с хората, с които не сте говорили от известно време, и възстановете тези връзки, може да попаднете на някои провокации, за които ще ви би трябвало по-късно.

Финанси

Справяте се добре с разпределянето на финансите си, просто не забравяйте да харчите пари за нещата, от които се нуждаете първо. Вашият паричен поток би трябвало да бъде пореден тази година, тъй че не би трябвало да се притеснявате. Продължете да давате приоритет и в никакъв случай не правете прибързани решения с вашите пари. През юни отделете изключително внимание на вашите финанси. Пазете се от хора, които може да се опитат да се възползват от вас.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР