Готови ли сте да заблестите? Юпитер, планетата на щастливите съвпадения и

...
Готови ли сте да заблестите?
Юпитер, планетата на щастливите съвпадения и
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: ЛЪВ

Готови ли сте да заблестите?

Юпитер, планетата на щастливите съвпадения и благосъстояние, ще прекара 2019-та в петия ви дом на удоволствието!

Уран, планетата на смяната, прави огромен ход на 7 март, плъзгайки се в Телец и вашият 10-ти дом на кариера през идващите седем години. Този интервал ще ви накара да постигнете задачите си, само че те няма да бъдат без техните възходи и падения. Вземете всеки урок и запазете курса, скъпи Лъвове.

Тази година имаме три слънчеви затъмнения и две лунни затъмнения, които ще насърчат смяната в разнообразни области на живота ви. Затъмненията са склонни да ви ударят по-силно от множеството знаци, защото вашата ръководеща планета, Слънцето, не обича да скриват светлината му! Подгответе се за лунното затъмнение във вашия знак на 20 или 21 януари (времето ще зависи от това къде се намирате), което ще алармира, че е време да се развиете оттатък остарялата версия на себе си и да определите по какъв начин желаете да се визиите пред света в този момент.

Лунното затъмнение от 16 юли в Козирог ще ви помогне да преодолеете трудностите на работното място, които към този момент не са вашия проблем.

КАРИЕРА

Откога чакате да се издигнете в службата? През март тази година Уран, планетата на нововъведенията, ще се реалокира във вашия 10-ти дом на кариера. Може да е неравномерно, само че до 2026 година, когато Уран излезе от тази къща, ще се почувствате толкоз сигурни във вашите умения и работа, че актуалните ви фрустрации ще висе костват като отдалечен сън.

Ако търсите нова работа или друга кариера, удобната опция може да падне в скута ви след 15 май. Новолуние в Телец ще отвори нови порти за почести. Три от петте затъмнения тази година се случват в Козирог, напомняйки ви да работите по-интелигентно, а не повече.

5 януари, 16 юли и 25 декември ще бъдат велики дни за установяване на граници в работата ви.

ЛЮБОВ

Ако сте сами и желаете да си намерите сътрудник тази година, няма да намерите никого посредством мобилния си телефон (социалните мрежи). Отървете се от синия екран (капан) и излезте на открито!

Можете да намерите страхотната половинка във вашия личен обществен кръг. Докато го вършиме, оставете и листата си със наложителни условия за половинка.

Някой, който е отвън границите на вашия " вид ", може да хване окото ви. Отбележете 22 януари в календара си, когато Венера и Юпитер се съединяват в Стрелец.

Нека любовта ви изненада!

Обвързаните Лъвове ще открият, че техните другари ги притеглят с внимание. Празнувайте тази година на наслада и наслаждение с демонстрации на вашата обич.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР