Готова съм да подкрепя и останалите четирима българи, които са

...
Готова съм да подкрепя и останалите четирима българи, които са
Коментари Харесай

Манолова предлага граждани да съберат пари за адвокати на Желяз и другите обвинени

Готова съм да поддържа и останалите четирима българи, които са в обстановката на Желяз Андреев, съобщи пред БНР омбудсманът Мая Манолова.

Тя предложи бързо основаване на набирателна сметка за юристи на упрекнатите за противозаконна търговия с авиочасти за Сирия.

Колкото повече институции и организации се включат, толкоз по-ефективен ще бъде крайният резултат, уточни омбудсманът. 

Тя е уверена, че гражданите също могат да оказват помощ на Желяз, с цел да бъде зает юрист, който да следи развиването на процеса, да има точна и цялостна информация за това какво се случва с наказателното произвеждане в България. " Без подобен юрист отбраната в България на процедура няма да може да си свърши работата “, уточни омбудсманът.

„ Очевидно тези младежи не могат да си разрешат по 20 хиляди $, каквото е предварителното условие за депозит за юрист, който да ги съставлява пред американския съд. (...) Делото за екстрадиция е първата опасност, първият проблем за Желяз. Наказателното произвеждане в Съединени американски щати в действителност е същинският проблем и методът, по който ще бъде представляван и защитаван там “, сподели още тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР