Готов съм за нови предизвикателства!“, каза със сълзи на очите

...
Готов съм за нови предизвикателства!“, каза със сълзи на очите
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се сбогува с „Преди обед“

„ Готов съм за нови провокации! “, сподели със сълзи на очите екранната половинка на Деси Стоянова – Сашо Кадиев.
Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър Кадиев, се сбогува публично през днешния ден със феновете и с екипа на „ Преди обед “, онлайн, след 2540 ефира, в последното издание на предаването за този сезон.

„ След 12 прелестни години в „ Преди обед “, пристигна моментът за мен да поема по нов път! Имам потребност от смяна, желая да основа нещо друго и да съм по-активен в театърa, да имам нови функции! Но, доста ви обичам и доста ще ми липсвате! “, бяха думите на Сашо, с които изясни решението си да поеме в посока отвън предаването.

В продължение на съвсем 12 години Александър Кадиев и Деси Стоянова са водещи на „ Преди обед “. Всеки работен ден онлайн в ефир, един до друг, двамата се трансфораха в обичаната екранна двойка на стотици хиляди български фенове и дружно с екипа зад кадър изведоха предаването до най-висока гледаемост в своя часови слот.

Последното издание на „ Преди обед “, преди екипът му да излезе в заслужена почивка до есента, бе меко казано прочувствено и занимателно. В искрено и доста персонално изявление, с основен воин Сашо Кадиев, той показа, че „ Преди обед “ е най-вълнуващото премеждие в живота му и решението да поеме по нов път е било извънредно тежко за него. „ Тук се научих, че фантазиите се сбъдват, научих се да ставам рано, само че не и да стигам в точния момент. Имах доста триумфи, направих и доста неточности, само че се поучих от тях, уповавам се! “, сподели той в типичния за него жанр.

Веселите мемоари в ефир се редуваха с непредвидени изненади, откровения, усмивки и сълзи. Голяма част от петъчните посетители се оказаха безусловно „ не по сюжета на Сашо “ и неслучайно провокираха огромна наслада и същинска изненада за него. Екстравагантната актриса и певица Мила Роберт „ сякаш инцидентно “ поздрави основния воин с „ Ода за Сашо “, а появяването на Мариан Бачев в студиото провокира мигновена подготовка по правоговор и артикулация, с цел да схванат феновете, че точно артистът е наставник на двойката и техен преподавател по техника на говора през годините.

 

Веднага след отмора от море, в „ Преди обед “ дойде и Николаос Цитиридис, с който Сашо към момента има неуредени сметки от вида „ кой е по-по-най “ във връзка с излъчвания и студия. Без да се колебае Сашо незабавно откликна на предизвикването на Николаос да излязат на поляната пред bTV и да се изправят в почтен и несъмнено, комичен „ воден двубой “.


Легендата Васил Найденов също бе част от „ прощалния и предваканционен “ епизод на „ Преди обед “ и в звук с всеобщото въодушевление, не пропусна да пожелае на Сашо доста благополучие и триумфи отсега нататък: „ Саше, желаем ти да имаш страховит сценичен, кино и всевъзможен креативен триумф, и съм сигурен, че ще станеш тотална звезда! “.
И като става дума за Александър Кадиев, нямаше по какъв начин да бъдат пропуснати и „ неговите не малцина дами “. Дъщеричката му Катя се включи с очарователно видео и признание в обич, което развълнува освен Сашо, само че и целия екип. Великолепната му майка – актрисата Катерина Евро го изненада напряко в студиото с баница и букет цветя, а някогашната му жена – Таня, се включи

във видео с потвърждението, че откогато не са дружно са още по-добри другари: “Винаги се интересува по какъв начин се усещам, къде съм, имам ли всичко належащо, имам ли пари. Да не повярваш, праща ми пари! “, пошегува се тя.
На живо се появи и ослепителната сегашна половинка на Кадиев – Ивелина Чоева, на която артистът предложи брак по Коледа.
Александър Кадиев се раздели с сътрудниците и феновете със сълзи на очи и необятна усмивка, и с уверението, че вратата към bTV остава отворена за него! На финала Деси Стоянова му подари доста персонален подарък – албум със занимателни техни фотоси през годините, а хората от екипа влязоха за прегръдка, облечени с тениски с лика на Сашо.

 

Любимото предаване „ Преди обед “ се завръща с нов сезон през септември, а кой ще заеме мястото до Деси Стоянова, ще стане ясно напълно скоро!

 

Дотогава, всеки делник до края на юли и през август, в часовия
слот на предаването bTV ще излъчва повторения на най-хубавото от „ Преди обед “ през сезона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР