Готов съм лично да се заема с организацията на състезание

...
Готов съм лично да се заема с организацията на състезание
Коментари Харесай

Енчо Керязов: Готов съм лично да се заема с организацията на състезание в Ямбол

Готов съм персонално да се заема с организацията на съревнование в Ямбол. Това съобщи световноизвестният български акробат Енчо Керязов на днешното показване на Уеб платформата на самодейността „ Спортувай с президента “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Той показа, че има опит в организирането на всеобщи събития и по какъв начин фондацията му към този момент девета година награждава деца в областта на спорта. „ Няма да се спирам още веднъж какъв брой е значим спортът за подрастващото потомство, по-скоро желая да се включа с организацията на гимнастическите спортове. Имам опит в организирането на всеобщи събития, основател съм на фондация на мое име и към този момент девета година награждаваме деца в областта на спорта - извънредно разчувствуван съм, че едно от децата – Християн, е награждаван от моята фондация, като на церемонията тогава той съобщи, че желае да има своя фондация, помагаща на децата.

„ Предлагам това съревнование, което включва гимнастически спортове, като имам предвид освен гимнастика, а и акробатика, художествена гимнастика, стрийт фитнес, скокове на батут, считам, че Ямбол е прелестен град и съм подготвен персонално да се заема с организацията. Ямбол е един от градовете, които дръзвам да настоявам, че са центровете на спортната акробатика. По-голямата част от националния тим в златните си години тогава беше от Ямбол, най-успешната акробатка – Боянка Ангелова, безспорна петкратна международна шампионка, също е от Ямбол. Мисля, че мога да се оправя с организацията на това събитие. За мен ще бъде голяма чест, в случай че едно от надпреварите за Купата на Президента се организира в Ямбол “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР