Готов съм и аз да напусна, ако това е залогът

...
Готов съм и аз да напусна, ако това е залогът
Коментари Харесай

Томислав Дончев готов да се махне от поста си в името на експертен кабинет

Готов съм и аз да напусна, в случай че това е залогът за експертен кабинет. Не може цел на едно държавно управление е да оцелява. То би трябвало да си прави работата. Престоят в Министерски съвет носи политически вреди на ГЕРБ и персоните в кабинета. Но не можем да разочароваме една група за сметка на друга. Това съобщи зам.-премиерът Томислав Дончев.
Въпросът е кой ще поддържа това държавно управление и кой ще носи отговорност?, попита той.

Два пъти сме подавали оставка, даже веднъж, когато е нямало човек на улицата. Не съм по дребните политически сметки. Но разликата сред постоянните е предварителните избори е няколко месеца, сподели още той.

Дончев разяснява и думите на Цветанов, че той и Харизанов са причина някогашният втори в ГЕРБ да напусне партията: Нито съм строителен служащ, да имам общо с неговите парцели. Нито съм публицист да пиша за абсурда. Не съм се вторачил в гнеговия апартамент, видях го на картинка. Не мога да си пропилявам времето за интриги, изясни той.

От актива да, членове, симпатизанти, кметове са основата на неговите симпатизанти. Ако е съумял да открадне част от актива, нямам доверие, че ще вземе огромна част от поддръжката, разяснява той отлива на членове от ГЕРБ към Цветанов.

Човек би трябвало да си е заровил главата в земята, с цел да каже че няма напрежение. В момента обществото е разграничено. Едни припомнят за оставката. Други споделят, да не ги предаваме. Когато имаме опълчване да удовлетвориш едната група, значи да разочароваш другата.Не знам дали едно експертно държавно управление ще смъкна напрежението, разсъждава Дончев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР