Готов съм да свикам КСНС, ако има промяна в обстановката,

...
Готов съм да свикам КСНС, ако има промяна в обстановката,
Коментари Харесай

Румен Радев от Бургас: Няма заплаха за националната ни сигурност

Готов съм да свикам КСНС, в случай че има смяна в ситуацията, сподели президентът

Румен Радев дойде преди малко в Бургас, за да взе участие в тържественото отбелязване на 60-ата годишнина от основаването на Университет " Проф. доктор Асен Златаров "  При идването му към постройката на Операта той бе посрещнат от претендента за кмет на морския град Димитър Николов. Президентът бе придружаван от неговата брачна половинка Десислава Радева.

Президентът разяснява пред медиите настоящите тематики. Ето какво сподели той. 

„ Обобщените резултати от отчета на Националния контратериристичен център, оповестени от министър-председателя, демонстрираха, че все още няма директна опасност за националната сигурност. Аз чакам службите за сигурност да продължат да работят умерено и отговорно. Ако има смяна в ситуацията съм подготвен да свикам Констативния съвет за национална сигурност (КСНС) ", разяснява президентът. 

„ Настоящото Народно заседание няма нито легитимност като социална поддръжка, нито задоволително гражданско посланичество, като % дали своят вот на последните избори, с цел да пренаписва Българската Конституция. А и партиите, които напират да пренапишат публичния контракт, нямат, съгласно мен, и моралната легитимност да го вършат, заащото те събират парламентарна поддръжка със цената на изменничество на личните си гласоподаватели. Така че, на всички е ясно, че тези напъни за замяна на публичния контракт се вършат най-много с цел да се оправдае безпринципната коалиция ”, сподели Радев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР