„Готов съм да съдействам по всякакъв начин за изясняването на

...
„Готов съм да съдействам по всякакъв начин за изясняването на
Коментари Харесай

Урумов, началник пресцентър МО: Жертва съм на очерняне от соросоидни организации


„ Готов съм да спомагам по всевъзможен метод за изясняването на случая с всеобщата неуравновесеност измежду родителите в Сливен”, съобщи началникът на пресцентъра на Министерството на защитата Александър Урумов в студиото на „ Лице в лице” по bTV.

Вчера вицепремиерът Томислав Дончев разяснява пред публицисти, че се ревизира съпричастността на чиновник на МО към всеобщата нервност в ромски махали поради слух за отнети деца от обществените служби. По-късно прокуратурата и Министерство на вътрешните работи отхвърлиха да проверяват служител от министерството, а самият Урумов съобщи, че няма нищо общо с всяването на суматоха.

„ Първоначално е било казано, че става въпрос за чиновник на пресцентъра на МО, без да се загатва име, а по-късно се е появило моето име”, описа Урумов.

„ Готов съм да дава мобилния си телефон, както и достъп до двата си профила във „ Фейсбук”, с цел да бъдат проверени”, сподели Урумов, който означи, че си носи кръста като социална персона.

Александър Урумов разкри пред Цветанка Ризова за какво се е припознал във въпросния чиновник на МО. Той е измежду известните съперници на измененията в общественото законодателство у нас и съгласно него това е причина да стане цел на неправителствени организации, които желаят тези промени.

„ Обадиха ми се сътрудници от медиите и е напълно разумно човек да не се крие, когато няма за какво”, сподели началникът на пресцентъра на Министерството на защитата.

„ Уверявам всички, че нямам нищо общо с суматохата измежду родителите”, добави той.

Урумов не знае по какъв начин се е появило неговото име, само че от диалога си с военния министър Каракачанов е схванал, че не е бил споменаван в никакви диалози по отношение на суматохата, настъпила измежду родителите в Сливен.

Според шефа на пресцентъра на Министерството на защитата „ отговорни за очернянето му са соросоидни организации”, които са „ изгубили милиони” от „ неприемането на Истанбулската конвенция”.

Александър Урумов не крие, че е бил „ ясно необорим противник” на Истанбулската спогодба и той е срещнал Красимир Каракачанов с заплахите, които крие.

„ Благодарение на това вицепремиерът Кракачанов зае ясна и безапелационна позиция, която докара до това конвенцията да бъде изпратена в Конституционния съд”, сподели шефът на пресцентъра на МО.

„ Този документ е антиконституционен. Аз бях пръв, който сложи този проблем на публичното внимание”, съобщи Урумов.

„ Това е нещо, което ме направи различим и засилва персоналната ми позиция”, сподели Урумов.

Що се отнася до Стратегията за децата, Александър Урумов означи, че неговата организация БОРД (Българска организация на родителите и децата) не би трябвало да се бърка с „ Родители обединени за децата”.

Урумов дефинира решението на премиера Бойко Борисов за Стратегията за децата като умно и рационално.

„ Мястото на децата е в учебно заведение. На това съм учил моите деца и в случай че мога да оказа помощ по някакъв метод за усмиряване на родителите, ще го направя”, съобщи Урумов.

Именно ролята му като социална персона е и повода да има два профила в обществената мрежа, с цел да може да поддържа връзка с многочислените си другари и почитатели.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР