Готов съм да докажа с документи, снимков материал и на

...
Готов съм да докажа с документи, снимков материал и на
Коментари Харесай

Строителят на Колежа отговори на жълто-черните фенове

" Готов съм да потвърдя с документи, снимков материал и на място, че няма повишени цени и огромни пропуски в качеството при построяването на стадион " Христо Ботев " в Пловдив ", това съобщи строителят и притежател на компания ПИМК Илиян Филипов в отговор на обвиняванията на " жълто-челните " почитатели.

По-рано те оповестиха, че са подготвени да излязат на митинг поради бавното и некачествено строителство на стадиона, както и от " смущаващо " високите цени на материалите. Запалянковците настояват, че на доста места по обекта в бетона има дървени греди и даже кен от бира. Виждали се оголени армировки и некачествено вибриран бетон, погрешно подредена зидария, калпави заварки на парапети, погрешен монтаж.

" Каня почитателите да дойдат при мен и да им покажа всички документи с цените, с цел да се уверят, че няма завишаване. Някои от фотосите, които демонстрираха за некачествено строителство, са от преди две години, когато не бяхме влезнали в обекта и са от предходния реализатор.

Където има пропуски, ги отстраняваме незабавно ", разяснява Илиян Филипов пред " 24 часа ". По думите му естествено било да има течове по трибуните, откакто към момента не била инсталирана козирката.

Строителят опроверга, че ще бъдат пуснати в деяние единствено две трибуни на стадиона, както съобщи през днешния ден представителят на " жълто-черните " последователи Борис Гиздаков и провокира ужас измежду тях.

" Работим за стартирането по едно и също време на всички трибуни на стадиона. Нямам заповед да отворим единствено две. А и това е невероятно, защото те се свързани със система за сигурност ", разясни още Филипов.
 Елвис Ману: Трябва да си вземем поучения от първата част против Рига
Елвис Ману: Трябва да си вземем поучения от първата част против Рига

Той означи хеттрик при равенството 4:4
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР