Гостите бяха посрещнати в съхранената вековна градина на комплекса с

...
Гостите бяха посрещнати в съхранената вековна градина на комплекса с
Коментари Харесай

Хотел Феста Виа Понтика разкри всички новости след последната инвестиция във вече популярния комплекс

Гостите бяха посрещнати в съхранената вековна градина на комплекса с по този начин нашумелите в последно време коктейли от вино, неоспорим тренд за идното лято.

Събитието почетоха водещи лица от сектора, притежатели и ръководители на най-големите туроператори в страната, представители на интернационалните компании и сътрудници на сдружението. Представители на туропертори от Холандия, Финландия, Германия и Англия бяха пристигнали особено за мотива. Своята персонална поддръжка засвидетелства кметът на община Поморие господин Иван Алексиев, както и от зам. кмета на гр. Бургас – Красимир Стойчев, съпроводени от своите съпруги.



В съдействие с Историческия музей в гр. Поморие, в парка на комплекса бяха изложени фотографии, които сервираха на гостите разходка през вековната история и бита на Поморие.

Изложбата ще остане през сезона в обекта и историята на гр. Поморие, ще доближава до всеки посетител, избрал Виа Понтика за лятната си отпуска.



В началото на формалната вечеря пред гостите бяха показани новостите в комплекса. След направената реорганизация през 2018 година, хотелът разполага с 270 стаи, съвременен бюфет ресторант с потенциал от 520 места и конферентна зала, подобаваща за образуване на всевъзможен вид семинари. Въпреки направеното преустрояване емблематичната градина на комплекса е съхранена и разширена.



Голям интерес провокира големият полилей във формата на дърво с над 4000 кристала в реставрираната винарна, която съумя да завладее всички с традицията и любопитната си история от 1932 година



Това място остава притегателна за всички ценители на виното и високоалкохолните питиета.



В унисон с тематиката на събитието магнетичната Нина Николина порази с най-новото от репертоара си и сподели съвременен прочит на българския фолклор.



Специален посетител на събитието беше господин Адриан Билба, шеф на единствения делфинариум в Румъния, който впечатлен от комплекса, удължи престоя си в дълъг уикенд.

От компанията оповестиха, че ще продължат да разпространяват дестинациите на Българското Черноморие, тяхната история, просвета и обичай и мощно имат вяра, че туристите ще стартират да почиват в страната ни освен поради евтиния алкохол и нощния живот.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР