Гости на Девня се оплакаха от шумна ромска сватба, продължила

...
Гости на Девня се оплакаха от шумна ромска сватба, продължила
Коментари Харесай

В Девня се оплакаха от шумна ромска сватба

Гости на Девня се оплакаха от шумна ромска женитба, траяла до късните часове на денонощието. Двама мъже, които са пристигнали за лятото на работа в града, се възмутиха от високите децибели на празненството.

При последното тържество те се обадили на 112. Мъжете настояват, че реакцията на органите на реда не е била нужната. Случката се разиграва на 200 м от полицията. След следващото прозваняване до незабавния телефон патрул отива на мястото, с цел да ревизира. Оказва се обаче, че празнуващите вземат решение да си платят акта за нарушение на публичния ред и не престават веселбата.

Георги Александров от Отдел "Комуникации " на община Девня изясни, че ромите са имали позволение за провеждането на празненството на площадата, което е издадено на името на един от сватбарите.

"Разрешението е било до 00 ч. Но това не значи, че общината е разрешила да нарушават децибелите и да нарушават реда. Съжалявам, че орган на реда може да позволи такава реакция (да се заплати санкцията, бел. ред.). Обикновено знаем, че полицейските разпореждани се съблюдават абсолютно ", разяснява Александров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР