Гост в предаването „Карай направо“ вчера, бе главният държавен здравен

...
Гост в предаването „Карай направо“ вчера, бе главният държавен здравен
Коментари Харесай

Кунчев обяви кога идва края на пандемията

Гост в предаването „Карай направо“ през вчерашния ден, бе основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев. По негови предвиждания края на пандемията се вижда. Тази вълна от Омикрон ще отшуми до края на февруари, предвижда той:

„ При толкоз заразни вируси нещата се развиват бързо. Така е и при някои от изключително болестите варианти на грипа, с които сме се сблъсквали. В рамките на януари и февруари каквото се случи – ще се случи и ще стартираме относително бързо нормализиране още в края на февруари ”.
външна реклама
Като експерт, Кунчев изясни хода на болестта през цялото време и стадиите на развиване и разновидности.

„ Коронавирусът в границите на две години употребява целия си потенциал да ни занимава със себе си. Време е по естествения постепенен път той да свикне с нас и да стане не толкоз патологичен, да се трансформира в една елементарна респираторна зараза, с каквито се срещаме през зимния сезон доста и когато го караш горе долу 3-4 дни на крайник, това няма да прави усещане на никого и няма да постанова строги ограничения. За мен основната дума е имунизация ”.

Зрителите реагираха по друг метод на прогнозата му, едни се зарадваха, до момента в който други показаха подозрение:

Добре,че ги „планират“ нещата,че и ние да знаем по кое време какви проекти да вършим, по кое време ще се укроти вирусът и т.н…
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР