Гост на Antiques Roadshow беше шокиран да разбере стойността на

...
Гост на Antiques Roadshow беше шокиран да разбере стойността на
Коментари Харесай

Гост на BBC Antiques Roadshow зашеметен от огромната стойност на автомобилните значки, които му беше казано да „изхвърли“

Гост на Antiques Roadshow беше шокиран да разбере цената на техните автомобилни значки, откакто му споделиха, че са „ отпадък “.

Шоуто на BBC се завърна в неделя вечерта, когато членовете на публиката взеха скъпите си движимости в лондонския Кристал Палас. Експертите бяха разполагаем, с цел да предложат всички значими оценки, защото гостите се надяваха, че техните предмети в действителност са дребни благосъстояния. Един мъж остана доста удовлетворен от срещата си в шоуто, откакто му беше дадена зашеметяваща оценка.

Експертът и сътрудник колекционер на автомобилни значки Джон Фостър беше замаян от продуктите, които идват от цялостен ​​свят. Той сподели на госта: " Нямам нищо сходно на тази сбирка. Сигурно сте събирали от години. " Човекът обаче изясни, че в действителност е намерил сбирката.

Джентълменът разкри, че е разкрил емблемите на колата на таван, когато правил строителни работи преди съвсем десетилетие. Той сподели на Джон: „ Дамата сподели „ Не, отпадък, изхвърлете го “. Джон сподели, че сбирката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР