Госпожо златна, кой те накара да питаш тея глупости. С

...
Госпожо златна, кой те накара да питаш тея глупости. С
Коментари Харесай

Борисов за разцеплението в ГЕРБ: Златна, кой те кара да питаш тея глупости

" Госпожо златна, кой те накара да питаш тея нелепости ".

С тези думи министър председателят Бойко Борисов се обърна към журналистка, която го пита за оставките в ГЕРБ- Видин и разцеплението в локалната конструкция в Плевен. Той остана очевидно подразнен от въпроса, който му бе заложен при откриването на новия обходен път на Габрово.

" Ние ви правиме тунели и мостове каквито не сте виждали до момента, а ти ме питаш за разединение и за еди кво си. Тези, които сме ги изгонили, хората не ги утвърждават. Във Видин си отиде остарелият кмет, който загуби изборите, а през вчерашния ден 250 нови члена сме приели. 50 са си отишли, 250 нови. Това ли е значимо да ме питате ", сподели още Борисов на журналистката.

Според прессъобщение на партията новоприетите членове в ГЕРБ-Видин са 234, а не 250. Техните партийни карти бяха връчени персонално от членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев и Красимир Велчев.

" Добре пристигнали в най-хубавия тим на политическата сцена, който прекара България през една рецесия, ще я прекара и през тази с най-малко вреди ", споделил Дончев на новоприетите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР