Госпожата от Ирландия не е час (бел. ред. става въпрос

...
Госпожата от Ирландия не е час (бел. ред. става въпрос
Коментари Харесай

Проф. Минеков: България върви към абсолютен национален фалит

Госпожата от Ирландия не е час (бел. ред. става въпрос за ирландската евродепутатка Клеър Дейли). Никой не я е предизвестил. Може да ѝ намерят белязани пари в колата, кокаин по ръцете. Трябваше да бъде предизвестена, с цел да не се изпуска по този метод за господин Гешев'', това съобщи проф. Велислав Минеков в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като мотивът за думите му е чуването на новия основен прокурор на България Иван Гешев в Европейския парламент, където не всички евродепутати бяха благоразположени към него.

Професор Минеков разяснява и визитата на премиера Борисов в Съединени американски щати, което бе в края на миналия месец ноември: ''За мен е доста комичен опитът да се целуне с Тръмп, от което той дава заден и го побутва. Най-интересно е слизането по стълбите и почудата на самия Борисов ''Какво вършим на това поле''. Сам не можеше да разбере, какво е това посрещане. Цялото посрещане беше същински анекдот.

''Падишаха (бел. ред. засяга премиера Борисов) доста ясно изясни, че свободата на медиите съществува. Обаче стават ето такива чудеса като с Портних, които не излизат. Както и това, че тук яли, пили и се веселили, съветски сътрудници, поотровили двама-трима, разходили се и до Франция. Това също не излиза. Защо срещата с ''Репортери без граници'' не беше показана на никое място? Защото беше срам. Вървим към безспорен народен банкрут. Най-бедни в цяла Европа, най-заглъхнали медии, най-необразовани'', съобщи още професор Велислав Минеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР