Госпожа Стихийно бедствие, както я наричаха мнозина, се превърна в

...
Госпожа Стихийно бедствие, както я наричаха мнозина, се превърна в
Коментари Харесай

България си взе последно сбогом със Стоянка Мутафова! Изпратиха я с аплодисменти

 Госпожа Стихийно злополучие, както я назоваха мнозина, се трансформира в една от най-възрастните интензивно играещи актриси в целия свят.

Актрисата деец на сцената не изостави своята аудитория цели 70 години. И до последния си мирис е възнамерявала нови функции и представления, споделиха околните й. А сътрудниците й бяха безапелационни, че с Мутафова си отпътува цяла една ера от най-обичаните и надарени български актьори.

По време на дългата си кариера Стоянка Мутафова изигра над 100 функции. В памет на звездата в Сатиричния спектакъл ще има и стол с нейното име. 

" Стоянка е жива! Стоянка е театърът, тя е жизнелюбието и ние ще я обичаме, до момента в който ни има ", показа Татяна Лолова.

" Тя беше неповторима жена. Учила и знаеща. Простачките обаче ги изиграваше идеално. Много обичаше публиката си. Не флиртуваше с публиката, само че знаеше по какъв начин да ѝ влезе под кожата ", показа пред Нова телевизия Славчо Пеев.  

" Стоянка ще остане за идните генерации като артист, който категорично обичаше сцената. Неслучайно хората я обичат до ден сегашен и ще я обичат още години наред. Има за какво. Не всеки има нейната сила ", сподели Васил Найденов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР