Госпожа Нинова трябва да разбере, че в-к "Дума" не е

...
Госпожа Нинова трябва да разбере, че в-к "Дума" не е
Коментари Харесай

Михаил Миков: Вестник Дума не е на Нинова, а на партията

Госпожа Нинова би трябвало да разбере, че вестник "Дума " не е неин вестник, а на цялата партия. Тя не може да дефинира публицистичния му екип. Свободата на словото не може да бъде подчинена на този или оня. Това разяснява в студиото на "Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков във връзка промяната на основния редактор на вестника.

Относно идния избор на съмнение по тематиката със опазването на здравето някогашният ръководител на Българска социалистическа партия смята, че по този въпрос опозицията, бидейки обществена партия, е длъжна да бъде най-активна.

,,Сега е моментът да се показват визионерските визии в опазването на здравето. А този, който е измислил концепцията хората да доплащат за здравето си, заслужава да получи санкци. Реформа с наливане на пари не се прави. Трябва и полемика по темата'', добави Миков.

,,БСП постоянно е била партия с групово управление. В целия свят лявото е по-колективистично, до момента в който дясното е по-лидерско. В момента се желае разсъдък, схващане, разискване на обстановката към "Дума "… Да се желае оставката на Нинова е най-лесно. Но дано да й дадем още късмет, на нея и на Изпълнителното бюро. Стига с тия вътрешнопартийни раздори. Трябват претекстове, причини, а не конфликти'', съобщи още той.

,,БСП в този момент разполага с 2 пъти по-голяма дотация и все пак отслабваме въздействието си на обособени места. Това би трябвало да се приказва, да се проучва. Ръководството би трябвало да сплотява, а не да разделя партията'', приключи Михаил Миков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР