Госпожа Монтана от Далас, Тексас, работи в сферата на BDSM

...
Госпожа Монтана от Далас, Тексас, работи в сферата на BDSM
Коментари Харесай

Жрица с близо 30-годишен опит в BDSM призна какво искат клиентите!

Госпожа Монтана от Далас, Тексас, работи в областта на BDSM в продължение на 28 години. През това време тя придобива богат опит и удовлетворява другите типове потребности на клиентите. Но в последно време тя е намерила самата жила, която е от най-важна за клиента и от която тя се радва.

 Фото: instagram.com/Mistress_Montana

Монтана твърди, че не спи със своите клиенти, а единствено учи на въведения и примирение. По време на процеса на " образование " тя обича да ги нервира, трансформирайки ги в плебеи.

 Фото: instagram.com/Mistress_Montana
" Връзвам очите им и ги карам да вдигнат ръцете си. След това вадя перо и стартирам леко да ги погалвам по гърдите. Това е еротично и вълнуващо. За жал доста мъже не знаят що е то въведения и ми се постанова да ги науча ", споделя Монтана.

Все отново тя не се занимава единствено с образование, а практикува и главната си активност да задоволява клиентите си. В нейната така наречен адвокатска фирма има играчки за БДСМ, които служат за раздразнение, само че по едно и също време и за наслаждение. Понякога, с цел да усъвършенства насладата, тя прибягва и до електронни устройства.

 Фото: instagram.com/Mistress_Montana
Една такава сесия с опитната дама коства 250 паунда (около 550 лева). Въпреки високата цена тя има задоволително клиенти. Според нея не многото пари, а удоволствието, което носи, способстват за насладата у клиента.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР