Госпожа Кесякова сама се похвали на приятелите си в социалната

...
Госпожа Кесякова сама се похвали на приятелите си в социалната
Коментари Харесай

Изтекоха Нови Снимки! Вижте Каква Е Новата Тотална Страст На Бившата Съпруга На Президента Радев Гинка!

Госпожа Кесякова сама се похвали на приятелите си в обществената мрежа. Хубавата дама пусна фотография от следващия си преход. Нейните фенове незабавно реагираха и поздравиха някогашната президентска брачна половинка за положителната й форма.



Снимка: Facebook

Тя наподобява повече от възхитително с тесния чеп. Под, който се виждат изваяните й форми. Докато бяха двойка с Радев фамилията се увличало от подводното гмуркане. Но откакто остана сама Гинка се запалила по атакуването на върхове.

Само доскоро повече от месец тя се похвали, че е изкачила Черни връх при сложни метеорологични условия. Сега се ориентирала пък към колоезденето.

Според осведомени Гинка била цялостна диаметралност на новата президентска брачна половинка Десислава Радева. Първата дама била буйна пушачка. Докато някогашната жена предпочитала здравословния метод на живот.

Кесякова внимавала с какво се храни и правела физически извършения. Затова типът й бил пресен и можела да се облича в тоалети. Които били като тези на щерка й Дарина. Която е тийнейджърка.

За страдание наследничката й не била почитателка на спорта. Нейният брат обаче Георги упражнявал интензивно футбол. Преди седмица синът на президента бил поканен за няколко проби от испанския „ Валенсия ”. Той смял треньорите от школата за подготовка с уменията си. Радев-младши посочил какво може да шампионат в Гърция. Като отбелязал няколко отлични удара във вратата, предават от retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР