Госпожа Фазилет живее скромно в малка къща с двете си

...
Госпожа Фазилет живее скромно в малка къща с двете си
Коментари Харесай

„Госпожа Фазилет и нейните дъщери”

Госпожа Фазилет живее непретенциозно в дребна къща с двете си дъщери и несбъднатите си фантазии. Отгледала децата си с доста компликации, тя е твърдо решена да загърби своя яд и злощастие с тяхна помощ. Най-големият ѝ покровител по пътя към славата и парите е дребната ѝ щерка – Едже . Голямата щерка Хазан обаче по този начин и не може да елементарни на майка си за гибелта на татко си и е сериозна пречка за щастието на Фазилет.

На пътя им се изпречва богатата и уважавана фамилия Егемен . Навлизането в живота им ще промени освен ориста на Едже, само че и тази на Хазан, която ще се влюби в дребния наследник от фамилията – Синан .

За госпожа Фазилет и нейните дъщери стартира нов живот, само че какво крие той – следва да забележим в премиерния сериал „ Госпожа Фазилет и нейните дъщери ”, който започва на 22 август в 22.00 ч. по DIEMA FAMILY, a от 23 август ще се излъчва всеки работен ден от 22.30 ч.

Двама от най-хубавите и опитни турски артисти - Назан Кесал и Махир Гюнширай , и цяла плеяда млади турски звезди се превъплъщават в героите на сагата за богатата фамилия Егемен  и разтърсванията, които тя претърпява след нахлуването в живота им на госпожа Фазилет и нейните две дъщери - Хазан и Едже .
 Фазилет
49-годишната Назан Кесал, която извършва ролята на госпожа Фазилет, има впечатляваща кариера в театъра, киното и телевизионните сериали , режисирала е няколко театрални спектакъла и управлява школа за актьорско майсторство. Има премия за най-хубава поддържаща роля на интернационалния кино фестивал в Анталия през 2006 година и още две - за най-хубава актриса, на интернационалните кино фестивали в Истанбул през 2011 година и в Анкара през 2014 година. На  българските фенове е позната от сериалите " Любов и наказване " и " Алие ".-->

Махир Гюнширай пък набира известност в България с присъединяване си в сериала " Ифет ". 58-годишният Махир е трето потомство артист, има десетки функции в театъра, киното и малкия екран и преподава актьорско майсторство в университети и частни школи и е един от създателите на частния Тиатро Оюневи в Истанбул. Успехът на младите артисти в сериала бързо ги трансформира в звезди и някои незабавно получават нови задължения. Образът на Синан Егемен носи на 26-годишният Алп Навруз сериозна известност. Той е модел, учи актьорско майсторство, а през 2017 година Алп е измежду петимата най-обсъждани в обществените мрежи турски артисти, подреждайки се на четвърто място, незабавно след Къванч Татлъту и изпреварвайки звездата на " Черна обич " Бурак Йозчивит.

Известен в обществените мрежи е и Чалар Ертурул, който получи доста похвали за ролята на Яъз Егемен, избран от критиците като нов и ексцентричен типаж в турското кино. 31-годишният Чаглар след края на сериала подписа контракт за присъединяване в нов игрален филм - " Остани при мен ". 

Най-младата звезда в " Госпожа Фазилет и нейните дъщери " Афра Сарачоолу е единствено на 21 години и към този момент е известна с приликата си с Адриана Лима. Афра споделя, че работата й на снимачната площадка е  била същинска школа и е прибавила доста качества освен към актьорските й умения, само че и към характера й. За нея дисциплината, търпението и постоянството са в основата на триумфа.

За разлика от Афра Дениз Байсал , която извършва ролята на по-голямата щерка на госпожа Фазилет - Хазан, има сериозен актьорски опит. Тя е играла в общинския спектакъл в Каршъяка, покрай Измир, където е родена. Паралелно с това снима в Истанбул 10 сериала и един игрален филм. Ролята й в " Булките бегълци " през 2015 година й носи огромен триумф.

Режисьорът на " Госпожа Фазилет и нейните дъщери " Мурат Сарачоглу е с български корен и има зад тила си няколко сполучливи игрални кино лентата и сериали, измежду които траялият четири сезона " Черната роза ". А огромна част от действието в сериала се развива във вила на крайбрежния бул. в истанбулския квартал Саръйер, в европейската част на Босфора, където е домът на семейството Егемен. Вилата е позната на българските фенове от " Мелодия на сърцето " и " Сезони на любовта ". Сцените от бедния квартал, от който идват госпожа Фазилет и нейните дъщери, пък са снимани в Хекимбашъ, на възвишенията на Бейкоз на азиатския бряг. А комплексът, в който се намират първокласните жилища на Яъз и Хазан, се намира в един от най-елитните истанбулски квартали Левент.

Животът е низ от преплитащи се ориси и случки. Алчност, хубост, упоритости и обич в една прочувствена история, която събира небогати и богати, с цел да промени вечно живота на всички.

Не пропускайте началото на премиерния сериал „ Госпожа Фазилет и нейните дъщери ” на 22 август в 22.00 ч. по DIEMA FAMILY, а от 23 август - всеки работен ден от 22.30 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР