Господин Волен Сидеров се яви със своя адвокат в СДВР

...
Господин Волен Сидеров се яви със своя адвокат в СДВР
Коментари Харесай

Младен Маринов с коментар за Волен Сидеров и Каракачанов

Господин Волен Сидеров се яви със своя юрист в Столична дирекция на вътрешните работи и сега е арестуван за период до 24, с цел да може прокуратурата да си свърши работата.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ вътрешният министър Младен Маринов, който разяснява тематиката за следващия скандал с водача на " Атака " Волен Сидеров. " Всички знаете, че в тази обстановка има закон, в който ясно е написано, че няма право да се популяризира подвеждаща информация за пандемията. Колегите от прокуратуарата са се самосезирали въз основата на този закон за изявлението на господин Сидеров. Свободата на словото по никакъв метод не е нарушена в България. Даже съгласно мен сме на едно от първите места по независимост на словото, както сме и преди всичко по ограниченията за справяне с ковид. Ще дам за образец Дания - там е збранено да се дава каквато и да е информация за ковид ", разкри Маринов.

Той разяснява тематиката и за военния министър Красимир Каракачанов, който беше сниман да седи на скамейка в парка. " При министър Каракачанов също тече инспекция. Той ми сподели да се извърши инспекция и в случай че е нарушил законите, да го глобим. Г-н Каракачанов ми изясни, че не е бил наясно дали е парк или градинката, или просто е скамейка на алея. Проверката тече и мисля, че е открито, че господин Каракачанов е бил в парк. Ако това е по този начин, ще бъде санкциониран с 300 лв. ", разгласи вътрешният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР