Господин Цветанов не разбира нищо от изтребители, той разбира от

...
Господин Цветанов не разбира нищо от изтребители, той разбира от
Коментари Харесай

Цитат на деня: Връзката между Цветанов и изтребителите е, че говори на автопилот

" Господин Цветанов не схваща нищо от изтребители, той схваща от жилища. Единствената връзка сред господин Цветанов и авиацията е това, че той приказва на автопилот. Някой му задава курса. "

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в отговор на въпрос дали през вчерашния ден на срещата с Бойко Борисов, министър председателят е подкрепил позицията на Цветанов, с която се загатва за корупция при избора на изтребители с участите на президента.

Президентът сподели, че срещата при премиера е била по самодейност на Борисов. На нея двамата са обсъждали по какъв начин да предотвратят войната сред институциите, която някои депутати от ГЕРБ пробват да разпалят.

Държавният глава дефинира като държавнически метод дейностите на Борисов и изрази вяра " неговата партия да схване тъкмо неговия метод ". Радев означи, че дейностите и изказванията на премиера опонират на тези на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Радев дефинира комисията в Народното събрание, която бе основана да ревизира процедурата, по която е минал изборът на изтребители за армията, като опит българският парламент да се трансформира в непрекъснат арбитражен съд. По думите на президента този парламент не създава закони, а политически кавги.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР