Господин Овчаров трябваше да си сложи значка Аз подкрепям Москва.

...
Господин Овчаров трябваше да си сложи значка Аз подкрепям Москва.
Коментари Харесай

Венко Сабрутев : Овчаров да си сложи значка Аз подкрепям Москва

" Господин Овчаров трябваше да си постави значка " Аз поддържам Москва ". Той говореше за всевъзможни други неща, само че не и за какво е влезнал в листата " Магнитски ". Това е безспорното доказателство за неуспеха на нашата правосъдна система ", заяви Венко Сабрутев от " " в студиото на " Денят ON AIR ".
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 75
Той показа упованията си описът да пораства и добави, че е унизително българската прокуратура да не работи за справедливостта на България, откакто са откраднати доста милиарди.

Сабрутев разяснява пред Bulgaria ON AIR обвиненията към " ", че е купила безценен газ по времето на кабинета " Петков ": " Те споделят, че страната е ощетена, тъй като ние сме купували по-скъп газ, а сме можели да купуваме от " Газпром ". Това ще е следващото обвиняване на прокуратурата, което ще отпадне. България всяка година заплаща поради нелепите решение на прокуратурата и това е повода ние да се обединим с Демократична България ".

Според него, откакто " Газпром " стопира подаването на природен газ, е трябвало кабинетът " Петков " по неотложност да набави газ. Сабрутев изясни, че в доставките на природен газ се знае за избран интервал напред какво ще се случи и когато Русия е почнала войната в Украйна, е било разумно да употребява газа като инструмент за въздействие и да го спре.

" Газът е подобен, какъвто е имало в този миг. Газът беше американски, два танкера полутечен на цена по-ниска от борсата, на цена по ниска от контракта с " Газпром ". Независимо че страната ни беше сложена в извънредно комплицирана обстановка, България не усети по никакъв метод това нещо. Ние усетихме цената, само че в България нямаше спиране на доставките ", безапелационен е Сабрутев.

По думите му ние би трябвало да предизвикваме арбитраж и служебният кабинет ще дава отговор, за какво не е направил нужното, с цел да си потърсим правата. Сабрутев е безапелационен, че България е пострадалата страна.

На финала Сабрутев разяснява листите за предварителните парламентарни избори: " В тях ще сложим лица, в които огромната маса да припознаят хората, които ще извършват техните дела в Народното събрание. Аз ще бъда в листите на 23-ти МИР в София ". Гостът твърдо отхвърли с Демократична България да са имали пререкания за това по какъв начин да бъдат подредени листите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР