„Господари на ефира” спира, поне временно заради липса на договор

...
„Господари на ефира” спира, поне временно заради липса на договор
Коментари Харесай

Бъдещето на Господарите ясно след 2 седмици

„ Господари на ефира” стопира, най-малко краткотрайно поради липса на контракт с Нова телевизия. През януари екипът е в неплатен отпуск, а договарянията с медията продуцентът Джуди Халваджиян ще възобнови към 15 януари. Той е подготвен да работи и с другите малките екрани, в случай че от Нова въпреки всичко решат да смъкват вечно предаването, само че съгласно източници на woman.bg завръщане в Би Ти Ви е безусловно изключено. Братята Халваджиян преди години скапаха връзките си с първата частна телевизия у нас и стопираха излъчването на Господарите и сериала „ Седем часа разлика” в Би Ти Ви, след което Зуекът и Рачков акостираха в Нова телевизия.



Продуцентът преговарял с Нова телевизия през последните месеци, само че до подписването на контракт по този начин и не се стигнало. Джуди Халваджиян разгласи прекъсването в новогодишното предаване на Господарите, което по традиция се излъчва на 31 декември вечерта. Думите му накараха водещата Мария Игнатова да се разплаче. Засега уеб сайтът на предаването продължава работа, а продуцентите загатват, че имат и няколко нови плана, по които интензивно работят.

Първото лъчение на „ Господари на ефира” бе през 2003 година по несъществуващата през днешния ден телевизия „ 7 дни”. Предаването е вървяло по всички национални канали като се изключи Българска национална телевизия.
Какво ще бъде бъдещето на „ Като две капки вода” в Нова, което прави Маги Халваджиян също не е доста ясно.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР