Господари на ефира ще се запомни не само със смешните

...
Господари на ефира ще се запомни не само със смешните
Коментари Харесай

Помните ли адренлинката Ени? Ето какво се случва с красавицата след раздялата й с Господарите

Господари на ефира ще се запомни освен със смешните скечове, само че и с първите адреналинки, които танцуваха в паузите сред включванията на водещите и повдигаха настроението на публиката. Едва ли обаче доста българи знаят, че чернокосата адреналинка от това време Ени или Евгения Радилова Дъкуорт живее от много време в Щатите и се занимава с актьорство, разнообразни шоута и постановка, съобщи Блиц.

В момента тя има късмет да завоюва конкурс на американското списание „ Максим " и да бъде на корицата на броя от януари/ февруари 2019 година, а също и да завоюва 25 000 $. Снимките за специфичното издание ще бъдат направени от фотографа Жил Бенсамон, който работи с Тайра Банкс за шоуто й за модели. „ Идеята да вземам участие пристигна ненадейно, просто видях пост във фейсбук с въпроса „ Имате ли качествата да бъдете идващият модел на „ Максим? " и си направих профил в съответната страницата, където хората могат да гласоподават ", споделя Ени и добавя, че е признателна за поддръжката на публиката.

Със събраните гласове досега Ени е първа в своята група (дванайста група за Средния Изток) към този момент четвърти следващ кръг. Битката до финала обаче ще продължи още няколко етапи. В момента участничките в конкуренцията са разграничени в 144 групи и към този момент са единствено 10 на брой във всяка от тях. От всяка група към този момент са отпаднали по 20 девойки, а до края на състезанието има още цели пет кръга. Победителките от всяка група отиват на полу-финали, а класиралите се на второ място ще бъдат разграничени в нови 26 групи от по шест участнички, от които ще бъдат определени и останалите полуфиналистки (първите девойки в дребните групи). За финалите пък ще има други 12 групи с 14 модела. Лидерките в последните 12 групи ще се състезават за купата Maxim Cover Girl. 100-те подвластнички на момичето от корицата ще бъдат включени в обичайна ранглиста на списанието за най-горещите дами в света. Публиката има опция да гласоподава до края на последния кръг, който завършва на 21 ноември.

„ Ще съм щастлива да вляза даже в стотицата, въпреки че за какво да не си бленувам и за корицата ", споделя разгорещено Ени. „ Интересното е, че аз към този момент бях на корицата на „ Максим " в България, имах опция да го направя поради „ Господари на ефира " и се в този момент с този конкурс се получава един цялостен кръговрат. Ако нещата в Америка се получат по същия метод както в България, ще взема всички от шоуто тук ", дава обещание с усмивка някогашната адреналинка. Тя не пропуща да означи, че в „ Господарите " е натрупала скъп опит и е научила доста от Маги Халваджиян, Зуека, Малин Кръстев, Рачков и всички останали. Казва още, че е основала невероятни другарства с екипа. Най-важните неща, които са й помогнали отсега нататък, са били опцията да овладее освободеността пред камерата и да взе участие в усъвършенстването на модела на цялото предаване.



Ени идва в Щатите през 2005 година Тя смята, че това просто е трябвало да се случи и е било като предначертан миг в нейния живот. „ Америка ми даде опция да изпитам независимост, която нямаше да мога да изпитам в България, припомням си, че още първия път като стъпих на „ Тайм скуеър ", почувствах, че съм си във къщи и че желая да съм част от това грандиозно място ", споделя хубавицата. Късметът несъмнено е бил на нейна страна при идването й тук. Първо идва майка и и урежда документи за себе си и фамилията. После идва татко й и взема зелена карта. Самата Ени получава зелената си карта тъкмо една седмица преди да навърши 21 години. „ Като пристигнах в Ню Йорк, започнах работа като всички други - сервитьорство и други сходни, записах се на британски ", изяснява тя.
Преломен миг в нейната кариера се оказва постъпването й в „ Американската академия за трагични изкуства " през 2008 година, където са приключили звезди като Катрин Хепбърн и Дани Девито. Дипломира се със златен орден за най-хубава актриса в целия випуск. „ Никой не вярваше, че момичето с доста мощен акцент може да реализира това ", споделя Ени. След завършването си българката стартира професионална работа с натрупа от учебното заведение и взе участие в основни функции в четири пиеси в разнообразни театъри. После получава оферти за два контракта - единия за реклами, другия - за спектакъл, филми и телевизия. „ Спечелих и основна роля в „ Кървава женитба " на Лорка и с тази роля влязох в един от актьорските профсъюзи. „ В този синдикат те одобряват с покана и съм доста горда, че аз бях призната от Елън Бърнстейн, която има „ Оскар " за кино лентата „ Алис не живее към този момент тук " и че след това тя ме предложения да да играя нейната щерка в постановката „ Вишнева градина " по Чехов ", споделя сънародничката ни.

Ени е взела участие и в пет телевизионни сериали, измежду които „ Закон и ред " и „ Високо напрежение ". В „ Закон и ред " се е снимала в епизод излъчен преди четири години и е играла ролята на жена-терорист от Пакистан, която, за пред американците, се показва за продажница. Освен всичко друго, някогашната адреналинка режисира филми. Започва с режисурата инцидентно. Първият й план бил снимането на видео за ария на нейна другарка, като тя предоставила даже свои костюми. „ Спечелихме три фестивала в Ню Йорк, Ел Ей и Маями, бяхме признати на общо 12 такива форума ", прецизира Ени. Сега към този момент има лична продуцентска къща IDare и два лични късометражни кино лентата, които напълно скоро също ще тръгнат по фестивали. Друг неин план е правенето на шоута с огън и цялостни кабинетни стратегии за клубове и други събития.

За огромното сърце на Ени приказва обстоятелството, че на драго сърце работи с деца в Америка и далечния Китай. В Щатите по план на неправителствена организация тя оказва помощ на небогати деца да учат гратис по какъв начин се вършат филми, а в Китай е провела три пъти театрални уъркшопове и класове за постановка, още веднъж с деца. „ Китай е много затворена страна и се веселя, че с моите упътвания можах да накарам тези прелестни деца да разтворят сърцата си ", възкликва актрисата.

До края на годината Ени счита да се върне в България и да взе участие в специфична фотосесия на „ Плейбой " както и да види фамилията си и най-много своята баба. Плановете й са да пътува със брачна половинка си Дарън, с който са към този момент 11 години.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР