Господари на ефира може да се върнат на екран през

...
Господари на ефира може да се върнат на екран през
Коментари Харесай

„господари На Ефира“ Се Завръщат, Но Ще Се Излъчват Само В…

„ Господари на ефира ” може да се върнат на екран през март, само че единствено с по три излъчвания седмично, вместо с пет, както до момента. Нова телевизия желае да постави шоуто на гърба на „ Комиците ” по Би Ти Ви, издадоха осведомени източници.

От началото на 2019 година предаването за тв гафове изчезна от програмата на Нова. Договорът с малкия екран е изминал и не е бил възобновен поради различия по въпроса с финансирането. На мястото на „ Господарите ” за неопределен срок е планувано да тече американският комедиен сериал „ Теория за огромния гърмеж ”, който към този момент е обиколил няколко родни малките екрани. Не всичко за шоуто обаче е изгубено, настояват осведомени. На екипа, който е в неплатен отпуск, било обявено, че най-вероятно ще бъде още веднъж на работа през март. Дотогава се чака малкия екран и продуцентите да са постигнали съглашение, твърди „Уикенд“.

Идеята в Нова е „ Господарите ” да текат единствено три пъти седмично, и то в друг от досегашния час. Най-вероятно ще се нарежда на гърба на „ Комиците ”, с цел да се конкурира с Любо Нейков, вместо със Слави Трифонов, както до момента. Борбата с Дългия към този момент се считала за окончателно изгубена, защото шоуто му по данни на „ Уикенд ” има сензитивно по-висок рейтинг от това на шоуто за гафове. Вместо да хвърлят запас в този часови пояс, в малкия екран предпочитали да поставят на гърба на Слави евтини продукции. Именно това била повода да потърсят американски сериал, който към този момент е до болежка прочут от други малките екрани. Скъпите „ Господари на ефира ” пък щели да вървят от 22 часа в сряда, четвъртък и петък, когато Би Ти Ви излъчва все по-баналното предаване „ Комиците ”. И защото шоуто на Любо Нейков от много време тече единствено през пролетния тв сезон, същото се чака и за „ Господарите ”.

В екипа на Джуди Халваджиян обаче не били съгласни с тези промени. Основната причина за различията са, че новата скица на лъчение значи фрапантно редуциране на работата, а екипа на продукцията е огромен. Още по-драстично ще стане свиването на бюджета, когато броят на предаванията бъде скъсен. Прости сметки демонстрират, че в случай че Халваджиян одобряват предлагането на Нова да пускат излъчвания единствено напролет и то три пъти в седмицата, ще имат 3 пъти по-малко работа в съпоставяне със в този момент. Това, естствено, не ги устройва.

От Би Ти Ви пък разясниха пред „ Уикенд ”, че нямат желание да взимат „ Господари на ефира ” в програмата си, което буди неразбиране – шоуто сигурно би им докарало висока гледаемост, пък и би натрило носа на конкуренцията. От „ Господари на ефира ” отхвърлят коментар с претекста, че към момента текат договаряния. А в това време, телефоните в Нова са прегрели от недоволни фенове, които питат по кое време обичаната им графа още веднъж ще е в ефир.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР