Господа политици, анализатори, социолози, журналисти и всякакви други подлоги на

...
Господа политици, анализатори, социолози, журналисти и всякакви други подлоги на
Коментари Харесай

Не разделяйте българския народ

Господа политици, анализатори, социолози, публицисти и всевъзможни други подлоги на Съединени американски щати и на Западноевропейски неолиберални фондации, не разделяйте и обърквайте изстрадалия български народ. Не му вменявайте неистини и ненавист. Подмяната на историята е закононарушение.

9 септември отново бил " разделил обществото ". Това ли е задачата на страната. Да измененията националната ни еднаквост с насаждането на антикомунизъм и русофобията. Не 9 септември, господа, а основаната от вас " Демокрация " разделя народа ни от 1989 година насам.

Не бе ли разграничен българският народ с промените в опазването на здравето, когато то престана да бъде гратис.

Не е ли разграничен народът ни с измененията в безплатната преди просветителна система и откритата политическа интервенция в българските учебни заведения.

Не бе ли разграничен българският народ със умишленото съсипване на стопански браншове, разграбването и унищожаването на заводите, с безработицата.

Българският народ е разграничен и тъй като фамилиите ни не могат да си разрешат и 4 дни отмора на Черноморието. И тъй като корупцията, ненаказаната престъпност ни дебнат отвред.

Народът ни е разграничен и поради настъплението на незнанието и омразата.

Разделихте народа ни, като използвахте една галерия под наслов " 75 години от освобождението на Източна Европа от нацизма ". Арестувахте представители на НД " Русофили " с обвинявания за шпионаж, навръх 9 септември. Защо не арестувате Екатерина Захариева за шпионаж в интерес на Съединени американски щати?

Затова се обръщам към вас, политически прислужници: Спрете да разделяте народа ни с демагогската си политика, спрете да работите против България, тъй като един ден народът, както ви издигна, по този начин и ще ви опустоши.

Стела КЕХАЙОВА,
Казанлък
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР