Господ забавя, но не прощава. Рано или късно беше ясно,

...
Господ забавя, но не прощава. Рано или късно беше ясно,
Коментари Харесай

Бащата на един от убитите пред „Соло“: Господ забавя, но не прощава


Господ забавя, само че не прости. Рано или късно беше ясно, че той няма да може да издържи да се укрива толкоз дълго време. Това съобщи бащата на убития от през 2009 година Кирил Въжаров – Михаил Въжаров.

„ Възмездие е доста тежка дума. За това нещо, което той извърши, няма отмъщение. Просто чувствам едно задоволство “, добави Михаил Въжаров.

Той съобщи, че още тогава му е било ясно, че на втора и трета инстанция Илиян Найденов ще бъде наказан.

„ Възмездието е за приятелите на Кирил, които през последните 1-2 часа ми се обаждат радостни и щастливи. За тези младежи, които бяха изгубили вярата “, сподели Михаил Въжаров.

Илиян Тодоров е арестуван на 1 март на летището в столицата на Узбекистан Ташкент при инспекция на „ излаз “ с полет за Истанбул. В хода на инспекцията е открито, че паспортът му е фалшифициран.

Припомняме, че двойното бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и хокеиста Кирил Въжаров, които починаха. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля.

Илиян Тодоров е задържан и упрекнат, а по-късно и изправен пред Софийския градски съд. На 9 декември 2011 година обаче арбитър Румяна Ченалова и управляваният от нея правосъден състав го оправдават за двете убийства. Той излиза на независимост.

През декември 2013 година обаче Върховният касационен съд го осъжда на доживотна присъда. Оттогава до през днешния ден обаче от Тодоров няма и диря.

" Справедливостта е след произнасянето на последната инстанция на Върховния касационен съд. Тогава влезе в действие справедливостта. На първа инстанция имаше неправда от една много известена съдийка (б.р. Румяна Ченалова), която го оправда и му разреши да се укрие ", сподели Михаил Въжаров.

Предстои изпращането на документи за екстрадицията на Илиян Тодоров според подписан контракт сред Република България и Република Узбекистан, подписан сред страните през 2004 година

„ Неговото залавяне е един урок за тези, които сега вършат всякакви безразсъдни неща, че рано или късно ще пристигна отмъщение и те ще би трябвало да дават отговор за тези неща. Не изпитвам завист и на неговите родители. И те са майка и татко, и на тях не им е елементарно, само че кой, каквото е направил, това в този момент ще му е следствието “, добави бащата на убития Кирил.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР