Господ и нашия, и вашия, ни е подредил така: България,

...
Господ и нашия, и вашия, ни е подредил така: България,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Господ ни е подредил така: България, Гърция, Турция

Господ и нашия, и вашия, ни е подредил по този начин: България, Гърция, Турция. В един район сме.

Това разгласи министър председателят Бойко Борисов след траялата към два часа и половина среща с турския президент Реджеп Ердоган в Анкара. От нея се разбра, че Ердоган е приел среща в София по проблемите с мигрантите, само че не и в случай че на нея участва гръцкия министър председател Мицотакис. Това е повода срещата да не бъде планувана. Всичко за срещата Борисов-Ердоган четете тук.

Ще работим доста за добросъседство и съгласие. Ще работим доста да спасим тези дами и деца, които стоят по границата, сподели още Борисов. Самият той дефинира резултата от срещата като на половина свършена работа.

Първите му думи бяха на признателност към турския президент, че е съдействал при първа опция България да получи защитни средства, които тя създава и които се употребяват от медици в България за отбрана в обстановката на заплаха от ковид.

Борисов разгласи, че в България има такива средства, само че с цел да не се изчерпат е поискана помощ от Турция, която дружно с Индия и Китай е производител на маски с филтри.

Ердоган назова три пъти по време на изявлението си Борисов " другар ", а Борисов го наричаше " господин президент ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР