Горските пожари в Хавай, които доведоха до смъртта на над

...
Горските пожари в Хавай, които доведоха до смъртта на над
Коментари Харесай

Парис Хилтън си навлече критики заради почивка на Хавайте, докато островът гори

Горските пожари в Хавай, които доведоха до гибелта на над 90 души и унищожиха стотици домове, наподобява не могат да попречат на почивката на милиардерската наследница Парис Хилтън. Бизнесдамата беше снимана на плажа в Мауи единствено на към 48 км от опустошителния горски пожар, който унищожи историческия град Лахайна.

Риалити звездата е пристигнала в първокласния курортен комплекс " Уайлеа " единствено няколко дни, откакто разгласява информация за почивката си в Гърция, която тя разказва като " необикновено бягство ". Хилтън е снимана от папараци в курорта дружно със брачна половинка си Картър Рум и сина им Финикс.

Снимките на щастливата фамилна почивка контрастират с опустошителните подиуми, които се разиграват единствено на половин час път с кола от мястото, където е видяна Хилтън. Местните поданици бяха принудени да бягат по вода, с цел да се спасят от пламъците.

Пожарите лишиха живота на 96 души, трансформирайки се в най-смъртоносния горски пожар в Съединени американски щати от повече от 100 години насам. Към момента те не престават да горят тук-там из целия остров.

Посещението на Парис - наследница на хотелската империя " Хилтън " на стойност 11,6 милиарда паунда се случва макар апела на управляващите туристите да не идват поради рисковата обстановка. От Хавайския орган по туризъм (HTA) помолиха посетителите да изоставен Мауи, " защото избавителните и възстановителните действия не престават ".

Не е ясно по кое време Парис и фамилията ѝ са напуснали острова или в кой миг от почивката са направени фотосите. Въпреки това почивката ѝ на острова беше посрещната с голям брой рецензии в обществените мрежи.

" Уау. Осъзнай се къде се намираш ", написа един консуматор в обществената мрежа X (бившия Twitter).

Друг акцентира: " Парис Хилтън безусловно може да избере всяка част от света, само че все пак... ".

Неназован източник показва пред американското начин на живот издание " People ", че реалити звездата пътува до Хавай, откогато е родена.

Тя има доста другари и родственици там и това е втори дом за нея. Ресторантът на чичо ѝ в Лахайна изгоря, тъй че взеха решение да пресечен почивката си и да видят фамилията си, с цел да им оказват помощ, където могат. Когато дойдоха, те събраха хранителни запаси, направиха дарения за локалните приюти и нуждаещите се хора и способстваха доста за това ", е представен да споделя източникът.

В неделя вечерта Хилтън показа две изявления в профила си в Instagram на Хавайската социална фондация, в които осведоми почитателите си по какъв начин да дарят средства на засегнатите от естественото злополучие.

Към понеделник броят на починалите в Мауи е 93 души, а стотици хора към момента се водят за изчезнали. Представители на окръга оповестиха, че десетки хиляди души са били евакуирани от острова по въздух. Редица звезди се включиха в акцията за набиране на помощи за потърпевшите - измежду тях актьорите Джейсън Момоа и Дуейн Джонсън.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР