Горски стражар е заплашван с нож по време на проверка,

...
Горски стражар е заплашван с нож по време на проверка,
Коментари Харесай

Нападнаха горски с нож край Разлог, мъжът е с порезни рани

Горски жандарм е заплашван с нож по време на инспекция, оповестиха от Югозападното държавно дружество (ЮЗДП). Това е следващо смело посягане против държавни горски чиновници, показват от предприятието.

То е осъществено от систематични извършители с голям брой актове за противозаконни действия на територията на " Държавно горско стопанство Разлог ".

В края на предходната седмица, при постоянен обход, двама горски стражари попадат на джип, транспортиращ дървесина без контролна горска марка и без публикуван превозен билет.

В автомобила са открити две лица, които са се държали нападателно, като единият извършител е опрял нож в гърлото на горски жандарм, показват от предприятието.

В опита си да се защищити, по врата и ръцете на горския чиновник са нанесени голям брой порезни рани. Междувременно другият жандарм е подал сигнал на телефон 112.

От ЮЗДП показват, че нарушителите са изхвърлили нелегално отсечената дървесина на мястото на случая и са избягали.

Двамата горски стражари са подали сигнал в Районното ръководство на полицията в Разлог. За случая е известена и прокуратурата, оповестяват още от предприятието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР